ACTIE – ACTIE – ACTIE

CARUZZO MET GRATIS POEF

De Caruzzo fauteuil van Leolux al even op het verlanglijstje staan?
Bij de aanschaf van deze stijlvolle oorfauteuil is de poef nu helemaal gratis!

Lees hieronder alles over deze fantastische actie.
Kom langs in onze showroom voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

GEVORMD NAAR EIGEN HAND

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Met Caruzzo creëerde Frans Schrofer een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden we een uitgekiend mechaniek toe, waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit.

ACTIE: CARUZZO MET GRATIS POEF

Heeft u de Caruzzo fauteuil van Leolux al een tijdje op uw verlanglijstje staan? Dan in nu het ideale moment om hem aan te schaffen. Bij de aanschaf van deze stijlvolle oorfauteuil is de poef nu helemaal gratis.

ACTIEVOORWAARDEN
Hieronder zetten we de belangrijkste kenmerken van de actie nog even op een rij voor u:
  • De actie start direct en loopt t/m zaterdag 31 oktober.
  • De actie is geldig voor alle uitvoeringen van Caruzzo en de Caruzzo-poef, dus ook voor de nieuwe poef ‘Fine’.
  • De poef kan alleen worden besteld in dezelfde bekleding als de Caruzzo

NIEUW MODEL POEF

Tegelijkertijd met deze geweldige actie introduceert Leolux een nieuw model poef. Naast de bestaande versie ‘Forte’, bieden ze het stijlvolle, rankere model ‘Fine’. Voor een perfecte match met de fauteuil, zijn beide poefs beschikbaar met twee onderstellen: ‘Pure’ en ‘Original’. 

CARUZZO – WENDBARE WEELDE

Deze ranke, stijlvolle draaifauteuil van Frans Schrofer bewijst dat comfort en elegantie subliem kunnen samengaan. De binnen- en buitenzijde kunt u, onafhankelijk van elkaar, laten stofferen met elk type bekleding uit de Leolux-collectie. Kiest u voor stof of leer; voor de bekende voet Original of de nieuwe vierteens voet Pure? Voor eenheid of contrast?

Zo vormt u Caruzzo naar uw eigen hand.

KENMERKEN

  • Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm).
  • Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding.
  • De aluminium draaivoet is leverbaar in een vier- en vijfteens versie.
  • De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium, de handgreep in chroom. Beide kunnen worden uitgevoerd in lak.
  • Voor extra comfort is er een bijpassende poef.
  • Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

SIERSTEEK ARTISAN

Vorm en functie versterken elkaar bij Caruzzo. De hoge rug is ontworpen voor optimale steun en privacy, en op de achterzijde afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kiest u zelf de kleur van het garen.

ACTIEVE OF PASSIEVE ZIT

En als u eenmaal ontspannen plaatsneemt, bepaalt u aan de hand van het uitgekiende mechaniek van de Plus-uitvoering precies hoe actief of passief u zit. Dat maakt de essentie van deze fauteuil eens te meer duidelijk: Caruzzo draait om u.