De Sede bank DS-450 Twist

De Sede DS-450 wordt met twee handgrepen van een bank in een tweepersoons relax-fauteuil getransformeerd

De DS-450 bank uitgevoerd in zwart leder is op dit moment zeer scherp geprijsd en snel leverbaar. Wilt u meer informatie over deze geweldige actie? Neem dan contact op ons op.

7.995

Op voorraad

Loading...

Beschrijving

De Sede DS-450 bank

De DS-450 bank van De Sede is de meester van transformatie: van bank tot dubbele fauteuil met twee simpele polsbewegingen.

De Sede DS-450 wordt met twee handgrepen van een bank in een tweepersoons relax-fauteuil getransformeerd. De bank heeft een uitnodigende casual bekleding met kunstleren biezen en opklapbare armleuningen aan de zijkanten.  De nonchalante kussenelementen van de DS-450, die aan de zijkanten in unieke, vouwbare armleuningen overgaan, zijn aan de bovenkant accuraat van een ambachtelijk ingewerkte lederen boord voorzien. Dit geeft – in contrast met de uitnodigende zachtheid van de kussens – aan de zitvorm exacte contouren. Dit detail keert terug in de verwerking van de verschillende, buigbare rugelementen van de De Sede DS-450 en geeft met haar fraai gevormde hoofdsteun de impressie van een gemodelleerde mat.

Het onderframe van de De Sede DS-450 in licht edelstaal is bewust gereduceerd tot een ronde buisvorm.  Het accentueert de moderne elegantie en de tijdloosheid van het model, evenals de combinatiemogelijkheid met verschillende andere meubelen.

Kenmerken

  • De afmeting van de de DS-450 zijn:
    • Breedte 233 cm.
    • Hoogte: 97 cm.
    • Diepte: 84 cm.
  • De zithoogte van de DS-450 is 62 cm.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw De Sede bank helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse leersoorten- en kleuren de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Breedte

233 cm.

Diepte

84 cm.

Hoogte

97 cm.

Zithoogte

62 cm.