ACTIE PODE

De SPOT en SPARKLE

NU tijdelijke Scherp geprijsd

Spot en Sparkle fauteuils in de actie

De bestsellers van de Spot en Sparkle van Pode zijn nu tijdelijk extra scherp geprijsd. Beide fauteuils zijn verkrijgbaar als laag (one) en hoog (two) model en leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren. De Spot en Sparkle fauteuils hebben beide een modern tijdloos design en een uitstekend zitcomfort.

SPOT

Spot geeft je een fijn familiegevoel, zoals zoveel Pode-producten. Bij deze fraaie draaifauteuil komt dat echter wel heel sterk naar voren, want Spot is een volle neef van onze Sparkle. De familielijnen, getekend door Thijs Smeets, zijn duidelijk herkenbaar, maar toch heeft Spot een heel eigen gezicht. Zo is de zitting vast gestoffeerd, zonder een los kussen, wat voor een heel andere uitstraling zorgt.

Spot is er in een lage (One) en een hoge (Two) variant, met optioneel een mooi hoofdkussentje voor extra comfort. De binnen- en buitenkant kun je apart van elkaar laten bekleden.

SPARKLE

Sparkle is een heerlijk modern draaifauteuiltje dat toch ook een krachtige retro-uitstraling heeft. Het leuke is dat je alle ruimte hebt om te variëren. Je kunt namelijk zelf kiezen welke kleuren je wilt toekennen aan de romp, het zitkussen, de draaivoet én de stiknaden. Zo kun je de meest brutale combinaties samenstellen.

Sparkle heeft twee gedaantes: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Alle twee hebben ze dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 1 februari 2021 t/m 31 oktober 2021.
  • De aanbieding geldt op alle uitvoeringen van de Spot one, Spot two, Sparkle one en Sparkle two fauteuils in stof Steelcut trio en leersoort Fusion.
  • Prijsvoorbeeld: Zo zijn de Spot en Sparkle one fauteuils in Steelcut trio er van €1.580,- voor maar €1.295!
  • Deze prijzen zijn exclusief eventuele afwijkende pootopties of coupontoeslag.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

Bekijk de actie artikelen