ACTIE Artifort

Soft facet fauteuil

NU met 10% korting

Soft facet fauteuil in de actie

Soft Facet is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die uitblinkt in rijke detaillering. Zijn zachtheid en open vorm voelt aan als een zachte deken van geometrisch gestikte facetten die uitnodigen om zachtjes in weg te zakken en weg te dromen. Dit gevoel wordt versterkt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat, waardoor de fauteuil het lichaam, nek en hoofd prettig ondersteunt en zeer comfortabel vormt naar de zithouding van de gebruiker.

Ervaar ultiem comfort

De hoge zitschelp bestaat uit een geperste houten schaal die volledig met een samenstelling van twee schuimlagen zijn bekleed. Dit zorgt voor ultiem comfort. De zitschelp is volledig gestoffeerd en – typerend voor Artifort – vertaald in een bijzondere en zeer kwalitatieve stoffering met stiknaden, verdeeld over verschillende facetten. Uniek is het minimalistische metalen vierpoot onderstel dat onderdeel is van het ontwerp, en kan worden gepoedercoat in vele kleuren. In detaillering is een riem van tuigleer die de stoelpoten aan de voorzijde met de achterzijde verbindt subtiel zichtbaar.

 • Ruime lounge fauteuil met hoge rug die uitblinkt in rijke detaillering.
 • Minimalistisch en eigentijds ontwerp met zeer hoog comfort door een unieke samenstelling van meerdere schuimlagen.
 • De houten schelp en schuimdelen zorgen voor prettige ondersteuning van het lichaam, nek en hoofd en vormt zich volledig naar de zithouding van de gebruiker.
 • Het onderscheidende buisframe is zeer minimaal en licht van constructie en dit resulteert in de transparante look die de ontwerpers voor ogen hebben.
 • Uitgebreid kleuren- en stoffenprogramma, zowel in stof als leer.
 • Soft Facet is prachtig in een huiskamer of lounge hoek, maar past ook perfect in hotellobby’s, ontvangstruimten en kantoren.

Actievoorwaarden

Ontvang nu 10% korting op de nieuwe Soft Facet fauteuil.

Soft Facet is verkrijgbaar in talloze stoffen en leersoorten in uiteenlopende kleuren. Het onderstel wordt gepoedercoat (keuze uit 45 kleuren) in een gladde, glanzende afwerking of in een matte afwerking met een fijne korrelstructuur. De decoratieve riem die de voorpoten met de achterpoten verbindt is verkrijgbaar in zwart of naturel tuigleer.

 • De actie is geldig van 15 juni 2020 t/m 31 mei 2021.
 • Geldig op alle stoffen en leersoorten binnen de standaard Artifort stoffencollectie. De Artifort interieuradviseur weet welke.
 • Niet geldig op ingezonden stoffen en leer.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties.
 • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

Bekijk de actie artikelen