ACTIE DUTCH ORiGINALS

Voorjaarsactie


Gispen Classics fauteuils tijdloos en in vrijwel elk interieur toepasbaar.

In de collectie Gispen Classics – Nederlands Erfgoed – zijn tal van beroemde (met name buisframe) ontwerpen van W.H. Gispen, W. Rietveld, C.H. Hoffmann opgenomen. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd, zoals de Gispen 101 die W.H. Gispen in 1931 ontwierp.

Klassiekers van de toekomst

Dutch Originals onderscheidt zich met exclusieve meubels en accessoires voor het interieur, gebaseerd op de ontwerpen van de toonaangevende designer W.H. Gispen. Het assortiment van Dutch Originals kenmerkt zich door ‘klassiekers van de toekomst’.

Klassiekers in een nieuw jasje

De huidige modellen van de fauteuil Gispen 405, fauteuil Gispen 407 en de bijpassende hocker Gispen Today 443 hebben een nieuwe uitvoering gekregen. Daarom mogen we u deze modellen nu voor een actieprijs aanbieden.

Actievoorwaarden

Ontvang nu 10% korting op de Gispen 405, Gispen 407 en de Gispen Today 443 Hocker. De Gispen 405 fauteuil, Gispen 407 fauteuil en de Gispen Today 443 Hocker zijn verkrijgbaar in talloze stoffen en leersoorten in uiteenlopende kleuren. 

  • De actie is geldig  t/m 20 juni 2021.
  • Geldig op alle stoffen en leersoorten binnen de standaard Dutch Orignals assortiment.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

Bekijk de actie artikelen