ACTIE ARTIFORT

KORTING OP DIVERSE BARSTOELEN

nu 10% korting op diverse Artifort barstoelen

Zacht en minimalistisch, compact en uitnodigend of als opvallende piece of art: naar welk type barkruk je ook zoekt, er is een Artifort barstoel die jouw hart verovert. Voor in de keuken tot in je werkkamer: geef deze ruimtes een dosis kleur, textuur en unieke elegantie. De Artifort bar stool collectie bestaat o.a. uit de compacte Beso bar stool, de nieuwe Aloa bar stool en de luxueuze Little Tulip bar stool van Pierre Paulin. Comfortabele en tijdloze barstoelen van hoge kwaliteit om lang te kunnen natafelen.
Nu tijdelijk met 10% korting
Sterke combinaties van hoog en laag zitten
De Artifort barkrukken zijn hoge versies van de stoelenfamilies Beso, Little Tulip en Aloa. Hierdoor creëer je elegantie en eenheid in je interieur. Elke barkruk is verkrijgbaar in zithoogtes die variëren tussen 60 en 82 cm, zodat deze makkelijk aan te schuiven is aan een hoge tafel of keukenbar. Personaliseer de barstoelen in jouw kleurenpalet door de vele stof- en lederopties en afwerkingsmogelijkheden.

Actievoorwaarden

  • De 10% korting is alleen geldig op de Aloa bar stool, de Beso bar stool (model met metalen vierpoot of model met slede onderstel) en de Little Tulip bar stool. Alle beschikbare zithoogtes zijn geldig binnen deze actie.
  • De actie is geldig  t/m 31 december 2022.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

Bekijk de actie artikelen