fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ACTIE F500-serie

10% korting

Nu 10% korting

bij de F500-serie van artifort

Wie kan ‘m ooit weerstaan, de iconische F500 design fauteuil van Geoffrey D. Harcourt RDI? Een heerlijk comfortabele draaifauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten. De zitschelpen van deze geliefde serie fauteuils, elk met hun kenmerkende stoffering, zijn fantastisch op een schijfvoet of kruisvoet, maar zeker ook met een schommelonderstel.
De inspiratie voor de F500-serie fauteuils
Designer Geoffrey D. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met deze fauteuil door zijn comfortabele vorm en opvallende stoffering. Het idee voor de F500 design fauteuil ontstond doordat de vriendin van Harcourt RDI zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding. Dat resulteerde in de F500: een grote fauteuil die alle comfort heeft van een gemakkelijke fauteuil, en breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithoek te voldoen.
Vele combinatie mogelijk
De unieke details van de F500 serie laten elk model uitstekend tot haar recht komen. De grote fauteuil is er met een hoge of lage rugleuning, en beslaat een scala aan varianten. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen in uiteenlopende interieurstijlen, die tevens prachtig stofferen met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen. Kies uit een onderstel met een klassieke schijfvoet, een kruisvoet óf voor een schommelonderstel.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31 december 2023
  • Geldig op de gehele F500 collectie
  • Alleen geldig op de door Artifort geaccrediteerde stoffen en leer. (Artifort Selecte, Artifort Spektra, Artifort Lana en Artifort Ox)
  • Niet geldig op ingezonden stoffen en leer
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.

Bekijk de actie artikelEN