fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ACTIE MAYON EN MAYURO

Senso-leder

De MAYON bank & MAYURO fauteuil
nu extra voordelig in senso-leder

De Mayon bank
Lijnen van verfijning die vorm geven aan subliem comfort, dat is de gedachte achter het ontwerp van Mayon. Al sinds de introductie in 2013 is dit model bijzonder geliefd vanwege de ingetogen vormgeving en het verrassend actieve comfort. Mayon is absoluut het ontdekken waard.
De armen van Mayon kennen een geraffineerd design. Niet alleen hebben ze een oogstrelende welving en vriendelijke ‘kuiltjes’ als stoffeerdetail; ze veren ook lichtjes mee met je arm. Alles voor het optimale comfort.

De Mayuro fauteuil
Lijnen van verfijning die vorm geven aan subliem comfort, dat is de gedachte achter het ontwerp van Mayon. Al sinds de introductie in 2013 is dit model bijzonder geliefd vanwege de ingetogen vormgeving en het verrassend actieve comfort. Mayon is absoluut het ontdekken waard.
De armen van Mayon kennen een geraffineerd design. Niet alleen hebben ze een oogstrelende welving en vriendelijke ‘kuiltjes’ als stoffeerdetail; ze veren ook lichtjes mee met je arm. Alles voor het optimale comfort.

Actievoorwaarden

De stijlvolle comfortbank Mayon en fauteuil Mayuro van Leolux zijn nu extra aantrekkelijk. Kies voor een van de vele kleuren Senso-leer, en profiteer van een uiterst scherpe actieprijs!

  • De actie is geldig op alle Mayon en Mayuro modellen. 
  • De actie is alleen geldig bij bekleding met Senso leder 
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over DE actie artikelen