ACTIE SPOT SPARKLE

Steelcut Trio en Fusion

SPOT & SPARKLE in stof Steelcut Trio en/of Fusion-leer tijdelijk scherp geprijsd

De Spot fauteuil
Spot geeft je een fijn familiegevoel, zoals zoveel Pode-producten. Bij deze fraaie draaifauteuil komt dat echter wel heel sterk naar voren, want Spot is een volle neef van onze Sparkle. De familielijnen, getekend door Thijs Smeets, zijn duidelijk herkenbaar, maar toch heeft Spot een heel eigen gezicht. Zo is de zitting vast gestoffeerd, zonder een los kussen, wat voor een heel andere uitstraling zorgt.

De Sparkle fauteuil
Sparkle is een heerlijk modern draaifauteuiltje dat toch ook een krachtige retro-uitstraling heeft. Het leuke is dat je alle ruimte hebt om te variëren. Je kunt namelijk zelf kiezen welke kleuren je wilt toekennen aan de romp, het zitkussen, de draaivoet én de stiknaden. Zo kun je de meest brutale combinaties samenstellen.

Actievoorwaarden

Vorm je voordeel met de Spot en Sparkle. Creëer jouw unieke design met Steelcut Trio en Fusion en profiteer van een mooie actieprijs.

  • De actie is geldig op alle Spot en Sparkle modellen. 
  • De actie is alleen geldig bij bekleding met de stof STEELCUT TRIO, de leersoort FUSION (alle geselecteerde kleuren), of een combinatie hiervan.
  • De actie is geldig van t/m 31 maart 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over DE actie artikelen