Black friday actie

FLEXLUX draaifauteuils

GRATIS voetenbank bij een flexlux relax draaifauteuil

Flexlux werd opgericht in Aarhus, Denemarken. Vele jaren van kennis binnen het meubelambacht en de liefde voor het creëren van comfortabele ruimtes was wat Flexlux creëerde. De Deense wortels en het Scandinavische design erfgoed zijn altijd de inspiratie geweest voor alles wat ze doen. Een erfgoed gebaseerd op eenvoud, innovatie, vakmanschap, eerlijke materialen en mooie details.

Als meubelmakers is het ontwerpen van aantrekkelijke en comfortabele ruimtes voor Flexlux van groot belang. Ze geloven dat een goed ontwerp de zintuigen kan prikkelen en ruimtes kan verenigen tot gedenkwaardige plaatsen. Jouw huis is je heiligdom, een persoonlijke plek waar alledaagse en grote momenten elkaar ontmoeten. Het is de plaats waar je die kostbare momenten kunt creëren, wanneer je uit de dagelijkse sleur stapt en in jouw speciale ruimte komt – waar je gewoon jezelf kunt zijn en de tijd hebt om op te laden – dat is waar je de fauteuil van Flexlux zult vinden.

Black friday Actievoorwaarden

Ontvang nu een gratis voetenbank bij een Flexlux relax draaifauteuil.

  • De actie betreft de relax draaifauteuil modellen: Clement, Volden, More, Elegant, Chester, Aarhus en Skagen uitgevoerd met een losse voetenbank.
  • De uitvoering van de fauteuils en de voetenbank dienen gelijk te zijn.  
  • De actie is geldig van vrijdag 25 november 2022 tot en met vrijdag 2 december 2022
  • De modellen Clement, Volden en Marina met geïntegreerde voetenbank zijn uitgesloten van deze actie.
  • Bezoek De Donjon voor alle informatie over deze actie. 
  • Reeds geplaatste orders komen met terugwerkende kracht niet in aanmerking voor deze actie.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.