fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Introductie actie

On top Serie

Nu 15 % korting op de gehele ON TOP serie van Qliv

Nieuw in de collectie van QLIV: De On Top serie. 

Stoer én elegant. Luxueus, maar ingetogen. Vooral comfortabel. Dat is het motto van het Nederlandse designmerk QLIV. Dit idee is duidelijk terug te zien in de nieuwe On Top serie.

On Top Tafel

Met de On Top tafel ontwikkelde QLIV een tafel met een licht en luchtig industrieel karakter, waarbij de kunst van het weglaten in optima forma is toegepast. Bij deze tafel is de koper ‘On Top’. De tafel is volledig zelf samen te stellen. Met de keuze uit een rechthoekig of strak ovaal blad, een rechte of verjongde randafwerking, Eiken Premium of Bold, Amerikaans noten en Fenix™ van Arpa met maar liefst 34 afwerkingen, creëer je de gewenste uitstraling voor iedere ruimte. Het blad is standaard verkrijgbaar in 90 en 100 cm breed. De lengtemaat start met 160 cm en kan per 10 cm worden verlengd tot maximaal 240 cm.

On Top Stoel

De On Top stoel heeft een stoere, nonchalante, no nonsens uitstraling waardoor hij goed past in ieder interieur. Het ontwerp is geïnspireerd op het onderstel van de succesvolle On Top tafelserie van QLIV, maar is door zijn moderne ontwerp en strakke contouren ook probleemloos te combineren met andere tafels. Met de keuze uit vele soorten stof en leer bepaal je zelf de uitstraling van je stoel!

Actievoorwaarden

Profiteer nu van 15% introductiekorting op de gehele On Top serie.

  • De actie is geldig op de gehele On Top Collectie
  • De actie is geldig tot en met 31 december 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over De actie artikelen