fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

LEOLUX ACTIE

FLINT HOEKBANK
uit voorraad leverbaar
met mooie korting

Beperkte voorraad, grote korting:
Haal de Leolux Flint hoekbank in huis

Ontdek de weelderige pracht van de Flint hoekbank – een meesterwerk van zachte, organische vormen en een comfort waar u jarenlang van zult genieten. Met Flint krijgt u alles wat u van een Leolux meubel verwacht – stijl, kwaliteit en tijdloze elegantie. Deze hoekbank is een perfecte aanvulling op uw interieur, waardoor u een heerlijke plek hebt om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden.

VOORRAAD DEAL

Maar er is meer goed nieuws! Op dit moment hebben we een speciale actie lopen voor de Leolux Flint hoekbank. Onze voorraaddeal is van toepassing op de hoekbank 3-zits met schakelelement en poef large. Dit betekent dat u deze prachtige hoekbank nu direct kunt bemachtigen met een aantrekkelijke korting.

Normaal gesproken begint de adviesprijs voor de hoekbank 3-zits & schakelbank met poef large bij € 6.255 (in stofgroep 1). Maar als u nu kiest voor de prachtige Italiaanse stof Varese, profiteer u tijdelijk van een speciale promotieprijs van € 5.995!

Mis deze unieke kans niet om de Leolux Flint hoekbank met hoge korting aan te schaffen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en deze actie geldt voor een beperkte tijd.Kom vandaag nog langs bij de Donjon en laat u informeren over deze voorraad deal van de Leolux Flint hoekbank!

EXTRA

Als de direct leverbare hoekbank niet volledig bij uw interieur past, dan bieden we een prachtige stoffen korting aan voor andere Flint opstellingen in de Varese stof. Ontdek de mogelijkheden om uw ideale Flint samen te stellen in onze winkel en profiteer van deze speciale aanbieding.

voorraad deal

Products not found.

Actievoorwaarden

Kies voor de Flint hoekbank (3-zits met schakelelement) in de mooie Varese stof en profiteer nu van de voorraad deal.

 • De voorraad deal is geldig op de Flint hoekbank; samenstelt uit Element 3-zits en schakelbank met poef large. 
 • De afmetingen van de direct leverbare Leolux Flint hoekbank zijn zijn:
  • Breedte: 272 cm.
  • Diepte bank: 92 cm.
  • Diepte poef element: 197 cm.
  • Hoogte: 76 cm.
  • Zitdiepte: 58 cm.
  • Zithoogte: 43 cm.
 • De direct leverbare Flint is bekleed met stof Varese
  • Kleur: Angora
  • Garenkleur: Ton sur ton
 • De poten zijn Fino
  • Afwerking: Epoxy
  • Kleur: Nuit Silk (E2200)
 • Niet geldig in combinatie met andere acties.
 • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
 • Vraag uw adviseur naar alle voorwaarden