fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

uniek voordeel op
Pode favorieten

De Edit, Insert en Fold nu extra voordelig geprijsd

Stap binnen in de wereld van tijdloos design met de iconische Pode banken: Fold, Edit en Insert. Deze geliefde modellen zijn nu extra voordelig in de kwaliteitsstof Tweed. Ontworpen voor zowel stijl als comfort, bieden ze de perfecte combinatie van strakke lijnen en heerlijk zitgemak. Profiteer nu van deze unieke aanbieding en geef uw interieur een vleugje tijdloze elegantie.

Ontdek de exclusieve Pode Favorieten:

Fold, Edit en Insert in voordelige Tweed stof!

Voor liefhebbers van tijdloos design zijn de Fold, Edit en Insert al jarenlang dé favoriete banken uit de Pode-collectie. En dit najaar worden ze nóg aantrekkelijker met onze speciale aanbieding op de stijlvolle Tweed stof!

Roderick Vos’s meesterwerk – De Fold
Sinds zijn introductie in 2016 heeft de Fold wereldwijd designharten veroverd. Een stoere, abstracte bank met een krachtige vorm en een overtuigend karakter. En nu, met onze unieke Tweed-actie, wordt de Fold nog verleidelijker. De adviesprijs voor de 2,5-zitsbank is nu tijdelijk niet € 3.535, maar slechts € 2.995!
Strakke Lijnen, Optimaal Comfort – De Edit en Insert
De Edit bankenserie en het aanbouwprogramma Insert bewijzen dat strakke lijnen perfect samengaan met subliem zitcomfort. Daarnaast bieden ze talloze mogelijkheden om naar eigen smaak te stylen. Of het nu gaat om een bijzondere kleur voor de bies of de pootjes, de keuze is aan u. Ook deze modellen zijn extra aantrekkelijk geprijsd in Tweed. Zo is de adviesprijs van de 2,5-zits Edit nu niet de gebruikelijke € 3.150, maar slechts € 2.495.

Grijp nu uw kans en kies voor een prachtige Pode Fold, Edit of Insert in de kwaliteitsstof Tweed. Maak uw interieur compleet met een designklassieker en profiteer van dit unieke voordeel!

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op de Edit/ Insert & Fold modellen. 
  • De actie is alleen geldig bij bekleding met de stof Tweed. 
  • De Pode Fold 2,5-zits bank is van €3.150,- voor €2.995,-
  • De actie is geldig van 1 september 2023 tot 31 december 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.