fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Jubileumvoordeel op Bora Bora

Nu bijzonder voordelig
in Senso-leer

Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie met de Leolux Bora Bora en Bora Beta. Ter ere van het 40-jarig jubileum van de Bora Bora bieden we nu een unieke kans om dit Leolux-icoon aan uw interieur toe te voegen. Profiteer van buitengewone kortingen op deze prachtige stukken, uitgevoerd in de luxueuze leersoort Senso. 

LEOLUX BORA BORA EN BORA BETA ACTIE:

Iconische comfort en stijl met ongekende kortingen!

De iconische Bora Bora viert dit jaar zijn 40-jarige jubileum in de Leolux-collectie, en dat wordt groots gevierd met een bijzondere actie. Bij aankoop van de Bora Bora of de Bora Beta, beide uitgevoerd in de hoogwaardige leersoort Senso, geniet u van ongekend scherpe prijzen. Zo start de prijs van de 2×65-versie van Bora Bora niet bij € 3.835, maar bij slechts € 2.995! Een unieke kans om een echte Leolux-klassieker aan uw interieur toe te voegen.

De Bora Bora, geïntroduceerd in 1983, blijft een Leolux-icoon en zet de standaard voor comfort en design. Zijn aantrekkingskracht schuilt in de eenvoudige, geraffineerde lijnen. Merkbaar in de naadloze samensmelting van armleuningen en poten, en in de verfijnde zitkussens die subtiel toelopen aan de uiteinden. Deze klassieker is verkrijgbaar als fauteuil en in diverse bankformaten, met keuze uit verschillende kussenbreedtes.

Voor het perfecte comfort kunt u de zitdiepte aanpassen (-3 cm) en kiezen voor een zithoogteverstelling van +3 of -3 cm. Kom naar De Donjon en ontdek de tijdloze klasse van de Bora Bora en Bora Beta tijdens deze bijzondere actie. Grijp deze kans en geef uw interieur een vleugje Leolux-verfijning!

Actievoorwaarden

De iconische Bora Bora is dit jaar precies 40 jaar in collectie bij Leolux. En dat wordt gevierd met een bijzondere actie. Want als u nu kiest voor Bora Bora of Bora Bèta in de leersoort Senso, profiteert u van een ongekend scherpe prijs.

  • De actie is geldig op de LeoLux Bora Bora bank en de Leolux Bora Bèta bank.
  • Prijsindicatie voor de Leolux 2×65 versie van de Bora Bora bank
    • Nu in Senso-leder van €3.835,- voor €2.995,- 
  • De actie is geldig van 17-07-2023 tot en met 31-12-2023
  • De actie is alleen geldig bij bekleding met Senso leder.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden