fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Actie: Artifort Mare bank

Verrijk uw interieur: Artifort Mare
met Kvadrat Hallingdal 65

Bij Donjon nodigen we u uit om te genieten van tijdloos design met de Artifort Mare bank. Profiteer van exclusief voordeel op de prachtige Kvadrat Hallingdal 65 stof. Deze actie, geldig tot 10 januari 2024, biedt u de perfecte gelegenheid om uw woonruimte te verrijken met deze geliefde designklassieker.

Artifort Mare Bank met Kvadrat Hallingdal 65

Ervaar tijdloze elegantie en ultiem comfort bij Donjon

Ontdek de tijdloze pracht van de Artifort Mare bank, een ware designicoon ontworpen door René Holten. Met strakke lijnen en subtiele details straalt de Mare bank tijdloze klasse uit. De kenmerkende inkeping in het midden van de zitting en de elegante sledevoet creëren een ruimtelijk en elegant uiterlijk, waardoor deze bank perfect past in diverse interieurstijlen.

Dit najaar biedt Donjon een exclusieve kans om de Mare bank in uw interieur te verwelkomen. Bij keuze voor de prachtige Kvadrat Hallingdal 65 stof profiteert u van een bijzonder voordeel. De gehele Mare collectie, inclusief de varianten met vaste en losse rugkussens, valt tijdelijk in prijsklasse BB in plaats van CC. 

Naast het prijsvoordeel staat de Mare bank met Kvadrat Hallingdal bekleding garant voor een korte levertijd. Slechts 6 weken na bestelling verlaat uw nieuwe Mare bank de fabriek. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van het ultieme zitcomfort en de tijdloze elegantie van de Mare bank in uw eigen woonruimte.

Mis deze unieke kans niet om uw interieur te verrijken met de Artifort Mare bank met Kvadrat Hallingdal 65 stof. Kom langs bij Donjon en laat u inspireren door de tijdloze klasse en het ultieme comfort van deze prachtige designbank. Bestel nu en geniet binnenkort van uw eigen Artifort Mare bank!

Actievoorwaarden

Ontdek de exclusieve Artifort Mare bank actie bij Donjon en profiteer van deze unieke aanbieding. Lees hieronder de voorwaarden

  • Deze actie is geldig van 1 oktober 2023 tot en met 10 januari 2024.
  • De promotieprijs geldt uitsluitend voor de Artifort Mare bank met Kvadrat Hallingdal 65 bekleding.
  • De promotieprijs is inclusief eventuele vaste en losse rugkussens.
  • De actieprijs is reeds verwerkt in de prijsklasse BB, in plaats van de standaard prijsklasse CC.
  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende acties of kortingen.
  • Donjon behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment aan te passen of de actie te beëindigen.
  • De levertijd van de Artifort Mare bank met Kvadrat Hallingdal 65 bekleding bedraagt 6 weken af-fabriek.
  • Donjon is niet aansprakelijk voor eventuele druk- of typfouten in de communicatie rondom deze actie.
  • Voor vragen over deze actie kunt u contact opnemen met de verkoopadviseurs van DeDonjon.