fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ACTIE freistil

ALLE stoffen voor een prijs

Grote Actie! Krijg de Frestil 133 Bank in Alle Stoffen voor een prijs!

Op zoek naar de perfecte bank die uw woonkamer transformeert in een oase van comfort en stijl? Zoek niet verder! We bieden nu de Frestil 133 bank aan in al onze prachtige stoffen voor een enkele, verleidelijke prijs!

De Frestil 133 bank is niet zomaar een meubelstuk; het is een symbool van elegantie, comfort en duurzaamheid. Met zijn tijdloze ontwerp en veelzijdigheid voegt deze bank een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een knusse hoek om te ontspannen of een statementstuk voor u interieur, de Frestil 133 bank biedt de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Laat u creativiteit de vrije loop en kies uit onze uitgebreide collectie stoffen om een bank te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en smaak. Of u nu gaat voor een klassieke, eigentijdse of gedurfde look, met de Frestil 133 bank is alles mogelijk.

Wacht niet langer! Maak gebruik van deze geweldige kans om uw woonruimte te verrijken met een bank die niet alleen comfort biedt, maar ook een statement maakt. Kom vandaag nog langs in onze winkel of neem contact met ons op om te profiteren van deze exclusieve aanbieding!

Actievoorwaarden

Hier vindt u de aanbiedingsprijs voor deze Freistil 133 bank

  • De actie geld voor alle elementen van de Freistil 133 
  • Geldig op stoffen in prijsgroepen:
    • 1000 – 7400, inclusief Monza en Monza Melange van De Ploeg 
  • De Freistil 133 bank (182) is €2.427,00 
  • De actie is geldig t/m 30 juni 2024 
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden 

LEES MEER over DE actie artikelen