fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

LABEL | vandenberg actie

5 + 1 gratis

Gerard van den berg 55 jaar designer

Maak uw interieur compleet met de verfijnde collectie van Label van den Berg, ter ere van het 55-jarig jubileum van de meesterlijke meubelontwerper Gerard van den Berg. Ontdek de unieke combinatie van functionaliteit en tijdloze elegantie in onze zorgvuldig geselecteerde stoelen: Chief (low), Tiba, Mali, Cocoon Dining, Gabon & Cocoon Bistro.

Kies uit een breed scala aan designs die zowel comfort als stijl belichamen, van de opvallende eenvoud van de Chief (low) tot de weelderige contouren van de Cocoon Dining.

Elke stoel is met zorg vervaardigd, met aandacht voor detail en vakmanschap, dat alleen kan worden bereikt door 55 jaar aan ervaring en toewijding aan het ambacht.

Mis deze unieke kans niet om de befaamde Label van den Berg-stoelen toe te voegen aan uw interieur. Voor elke 5 stoelen die u koopt, ontvangt u een extra stoel als jubileumgeschenk van ons, als eerbetoon aan de ongeëvenaarde creativiteit van Gerard van den Berg.

Wees er snel bij en maak deel uit van de viering van het vakmanschap van een van Nederlands meest vooraanstaande meubelontwerpers! Bezoek onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Actievoorwaarden

  • 5 + 1 gratis 
  • De actie is geldig op de Chief (low), Tiba, Mali, Cocoon Dining, Gabon & Cocoon Bistro.
  • De actie is geldig van 6 oktober 2023 t/m 31 december 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

Bekijk de actie artikelen