fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

harvink

Jubileum editie armslag

Een feestje in u woonkamer!

Ontdek de tijdloze elegantie van de Harvink Armslag Bank ter ere van ons 10-jarig bestaan! Ervaar ultiem comfort en stijl met Harvinks jubileumcollectie, beschikbaar als 2, 2.5 en 3-zitsbanken.

Geniet van luxe met Harvinks exclusieve stof Ciro, gecombineerd met verfijnde leren armen. Dit hoogwaardige materiaal zorgt voor een weelderige uitstraling en een ongeëvenaarde duurzaamheid.

Kies voor het subtiel poedergecoate frame met een moderne uitstraling, of ga voor een vleugje glamour met het optionele chroom. Personaliseer uw bank naar uw eigen stijl en voorkeur!

Harvink geloofd in maatwerk. Daarom bieden ze de mogelijkheid om het frame van uw bank aan te passen aan uw ideale hoogte. Creëer de perfecte zitervaring die past bij uw levensstijl.

Profiteer nu van Harvinks jubileumactie en maak uw woonruimte compleet met de verfijnde Harvink Armslag Bank. Een combinatie van comfort, klasse en jubileumvoordeel!

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Deze actie is slechts tijdelijk, dus mis het niet! 

Actievoorwaarden

Jubileum Actie - Harvink Armslag Bank viert 10 Jaar

  • Actieprijs enkel geldig voor stof Ciro (6 kleuren).
  • Armslag bank: vanaf €2.995 verkrijgbaar
  • Actie is geldig van 13 november 2023 t/m maart 2024
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden 

LEES MEER over HET actie artikelen