fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Felizia actie
Senso leer

Leolux Felizia in Senso-leer met exclusieve actieprijzen

 

Ontdek het summum van weelde en comfort in uw woonruimte met Leolux Felizia in Senso-leer! Profiteer nu van een onweerstaanbare actieprijs op deze prachtige bank. Ervaar de perfecte combinatie van luxe design en subliem comfort voor een weergaloze lounging-ervaring.

Ervaar luxe met Leolux Felizia in Senso-leer!

Ontdek de perfectie van comfort en stijl

Wilt u genieten van het summum van luxe en comfort in uw woonruimte? Dan is de Leolux Felizia in Senso-leer dé keuze voor u! Profiteer nu van een fantastische actieprijs op deze prachtige bank. Lees verder voor meer details.

Luxe en Comfort Gecombineerd in Leolux Felizia
De Felizia, ontworpen door Axel Enthoven in 2012, belichaamt de perfecte synergie tussen vormgeving en ergonomie. De zachte rondingen van deze bank creëren een uitnodigende uitstraling, terwijl de stevige zittingen en armkussens een ongeëvenaard actief comfort bieden. Het resultaat is een uniek meubelstuk met een toegankelijk design, perfect voor een heerlijk ontspanningsmoment in stijl.

Of u nu kiest voor een hoge of lage rugleuning, de Felizia in Senso-leer biedt een ongeëvenaarde ervaring. Profiteer van onze actieprijzen, zoals bijvoorbeeld een 2-zits (lage rug) Felizia in Senso-leer voor slechts €4.095,-. Ontdek de weelde van Senso-leer en geniet van deze unieke kans om uw interieur te verrijken met de luxe van Leolux.

Mis deze kans niet om te profiteren van de actie op de Felizia in Senso-leer! Met de geweldige prijzen en het ongeëvenaarde comfort van deze bank wordt uw woonruimte getransformeerd tot een oase van luxe en stijl.

Actievoorwaarden

Korting alert! Bespaar op Aikon Lounge & Bloq in stof Milton!

  • Looptijd actie:1 december 2023 t/m 31 mei 2024.
  • Korting: op de Felizia bank (hoge en lage rug) met bekleding is Senso leder
  • Prijsindicatie:
    • Leolux Felizia fauteuil (laag) Actieprijs in leder (Senso) van €3.495,- voor €2.995,- 
    • Leolux Felizia bank (hoog) Actieprijs in leder (Senso) van €5.665,- voor €4.895,- 
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden

LEES MEER over DE actie artikelen