fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

melloo actie
fresco stof

Pode Melloo in Fresco-stof met exclusieve actieprijzen

Welkom bij de exclusieve aanbieding die geldig is van 1 januari tot en met 31 mei 2024 – uw kans om uw woonruimte te transformeren met de ongeëvenaarde stijl en kwaliteit van de Pode Melloo Bank. Deze bank is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van comfort en elegantie.

Ervaar luxe met Pode Melloo met de fresco stof!

Ontdek de perfectie van comfort en stijl

De Pode Melloo Bank is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het strakke en eigentijdse ontwerp past perfect in elke moderne woonomgeving.

Beschikbaar in een scala van prachtige kleuren, waardoor u de perfecte tint kunt kiezen die past bij uw persoonlijke stijl.

Geniet van ultiem comfort met de goed gevulde kussens en ruime zitplaatsen. Of u nu ontspant na een lange dag of gasten verwelkomt, de Pode Melloo Bank biedt de ideale plek.

De hoekopstelling geeft u de vrijheid om de bank aan te passen aan de indeling van uw ruimte. Creëer een gezellige hoek of gebruik de bank als eyecatcher in het midden van de kamer.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleur en opstelling die bij uw interieur past.

Wacht niet langer en geef uw woonruimte de upgrade die het verdient met de Pode Melloo Bank in Fresco stof. Deze aanbieding is slechts geldig tot 31 mei 2024, dus kom snel naar onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Actievoorwaarden

Korting alert! Bespaar op Pode Melloo in stof Fresco!

  • Looptijd actie:1 januari 2024 t/m 31 mei 2024.
  • Korting: op de Melloo bank met bekleding is Fresco stof 
  • Prijsindicatie:
    • Pode Melloo (2,5-zits) bank Actieprijs in stof (Fresco) voor €2.895,- 
    • Pode Melloo (2,5-zits 1 arm/ 1-zits halve hoek) Actieprijs in stof (Fresco) voor €4.995,- 
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingeVraag uw adviseur naar de voorwaarden

LEES MEER over DE actie artikelen