fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ACTIE SPOT SPARKLE

Steelcut Trio, Quartet en Fusion

SPOT & SPARKLE in stof Steelcut Trio, Quartetnen/of Fusion-leer tijdelijk scherp geprijsd

Profiteer nu van onweerstaanbare aanbiedingen op de Spot en Sparkle fauteuils in de verfijnde stoffen Steekcut Trio, Steelcut Quartet en het luxe Fusion leder! 

Ervaar ultieme ontspanning en stijl in u interieur met deze prachtige fauteuils van Pode. De Spot fauteuil, met zijn eigentijdse design en hoogwaardige afwerking, biedt een perfecte balans tussen comfort en esthetiek. De Sparkle fauteuil straalt elegantie uit met zijn verfijnde vormgeving en subliem zitcomfort.

Steekcut Trio, Steelcut Quartet en Fusion leder zorgen voor een chique uitstraling en een aangename aanraking. Geniet van ultiem comfort dankzij het doordachte ontwerp dat perfect aansluit op uw lichaam. Pode staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw fauteuil.

 Maak u keuze uit een rijk palet van kleuren en texturen, afgestemd op uw persoonlijke stijl en interieur. Of het nu gaat om een trendy Trio, een elegante Quartet of het tijdloze Fusion leder, uw Spot of Sparkle fauteuil wordt een unieke eyecatcher in huis.

Wacht niet langer! Deze exclusieve aanbieding op de Spot en Sparkle fauteuils in Steekcut Trio, Steelcut Quartet en Fusion leder is slechts tijdelijk geldig. Transformeer uw woonruimte en geef jezelf het cadeau van ultiem zitcomfort en stijl met Pode!

Bezoek onze showroom en geef uw interieur de upgrade die het verdient! 

Actievoorwaarden

Vorm je voordeel met de Spot en Sparkle. Creëer jouw unieke design met Steelcut Trio en Fusion en profiteer van een mooie actieprijs.

  • De actie is geldig op alle Spot en Sparkle modellen. 
  • De actie is alleen geldig bij bekleding met de stof STEELCUT TRIO, STEELCUT QUARTET en  de leersoort FUSION (alle geselecteerde kleuren), of een combinatie hiervan.
  • Prijsindicatie:
    • Pode Spot fauteuil Actieprijs in leder (Fusion) Van €2.095,- voor €1.695,- 
    • Pode Sparkle fauteuil Actieprijs in leder (Fusion) Van €2.095,- voor €1.695,- 
  • De actie is geldig vanaf 31 december 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over DE actie artikelen