fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Gelderland 6511 & 7610 actie

Nu 15% korting op al de modellen

Ontvang tot en met 20 mei 2024 15% korting bij aankoop van een Gelderland 6511 en 7610 model.  Maak uw interieur lenteklaar en geniet van gezellige avonden in stijl!

Creëer het Perfecte Samenzijn

15% korting op de 6511 en 7610 modellen

Ontdek de onweerstaanbare Gelderland-actie op onze iconische 6511 en 7610 modellen! Voor een beperkte tijd bieden we een spectaculaire korting van 15% op deze tijdloze series, ontworpen door de beroemde Jan des Bouvrie. Het is uw kans om te genieten van de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit voor een nog betere prijs.

Al jarenlang zijn de 6511 en 7610 series een ware sensatie binnen de Gelderland-collectie. Hun veelzijdige ontwerp past moeiteloos in elke interieurstijl, van modern tot klassiek, en biedt eindeloze mogelijkheden om uw ruimte te transformeren. Of u nu op zoek bent naar een rechte bank, hoekbank of fauteuil, deze series hebben het allemaal.

Wat deze actie nog aantrekkelijker maakt, is dat de korting ook geldt voor de 6515 en 7615 modellen. Deze varianten onderscheiden zich door hun iets smallere armleuningen, waardoor ze een verfijnde uitstraling hebben die perfect past bij een eigentijdse inrichting.

Stel je eens voor hoe uw woonkamer tot leven komt met een prachtige Gelderland bank of fauteuil. Kies uit een scala aan stoffen en kleuren om uw perfecte match te vinden, en geniet vervolgens van het comfort en de elegantie die deze meubelstukken te bieden hebben.

Wacht niet langer! Deze speciale aanbieding op de 6511 en 7610 series is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Grijp deze kans om uw interieur te verfraaien met de tijdloze schoonheid van Gelderland-meubelen, en dat alles met een aantrekkelijke korting van 15%. Kom vandaag nog langs en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie.

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een Gelderland 6511 en 7610 15% korting
  • Ben er snel bij want de actie loopt van 15 maart 2024 t/m 20 mei 2024.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden