fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Topform
Lanza actie

Ontdek de Topform Alton - een tijdloos stuk comfort

Ervaar de moderne elegantie van de Topform Alton fauteuil met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. Nu met een speciale introductiekorting van 15% tot 29 februari 2024!

Geniet van eigentijdse luxe

met 15% korting op de Topform Alton fauteuil

Betreed de wereld van tijdloze ontspanning met de Topform Alton fauteuil. Met zijn eigentijdse design en draaibare functie biedt deze fauteuil niet alleen comfort, maar ook veelzijdigheid voor elke ruimte. Zet hem in een hoek voor een intieme leeshoek of voeg hem toe aan uw bestaande zithoek voor extra allure.

De introductiekorting van 15% tot eind februari 2024 maakt deze fauteuil nog verleidelijker. Standaard geleverd met een zwarte poot, maar voor een kleine meerprijs kunt u kiezen voor trendy kleuren zoals Sand of Nordic Brown. Bovendien bieden we een ruime keuze aan stof- en leersoorten, zodat u uw eigen Alton fauteuil naar wens kunt samenstellen.

Laat u in onze winkel verrassen door de verschillende mogelijkheden en ervaar het ultieme zitcomfort van de Alton fauteuil. Of u nu op zoek bent naar een solitaire zitoplossing of een aanvulling voor uw bestaande interieur, deze fauteuil past zich moeiteloos aan en biedt een tijdloze luxe die elke ruimte verrijkt.

Mis deze kans niet om te profiteren van de introductiekorting op de Topform Alton fauteuil. Kom langs en ontdek een wereld van comfort en stijl!

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren van de introductiekorting op de Topform Alton fauteuil. Kom langs en ontdek een wereld van comfort en stijl!

  • De introductiekorting van 15% geldt op alle uitvoeringen van het model Alton.
  • Prijsindicatie voor de Alton fauteuil (Cosmo stof met zwarte poot)
    • Nu van €1.057- voor €899,- 
  • De actie is geldig t/m 29 februari 2024
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden