fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Actie: Artifort Eternal elegance

Verrijk uw interieur:

Bij Donjon nodigen we u uit om te genieten van tijdloos design met de Artifort fauteuils. Profiteer van exclusief voordeel op de prachtige stoffen en leer uit de standaard Artifort collectie. Deze actie, geldig tot 31 december 2024, biedt u de perfecte gelegenheid om uw woonruimte te verrijken met deze geliefde designklassieker.

Artifort fauteuils ontworpen door Geoffrey D. Harcourt

10% korting op 18 verschillende modellen van Artifort

Welkom bij de Artifort Eternal Elegance Actie – een viering van tijdloos design en verfijnde comfort! Vanaf 30 maart 2024 tot en met 31 december 2024 nodigen wij u uit om te genieten van een exclusieve kans om uw interieur te verrijken met de iconische fauteuils ontworpen door Geoffrey D. Harcourt, en dat met 10% korting.

Ervaar de tijdloze elegantie en het ongeëvenaarde vakmanschap van de Geoffrey D. Harcourt collectie, die 18 prachtige modellen omvat, waaronder de F141, F142, F154, F156, de F500-serie, en de F504 en F506. Elk stuk belichaamt de perfecte balans tussen esthetiek en ergonomie, met zorgvuldig gekozen materialen en innovatieve constructies die garant staan voor een uitzonderlijke zitervaring.

De Artifort Eternal Elegance Actie biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen met een breed scala aan stoffen en leersoorten uit onze standaardcollectie. Alleen de hoogste kwaliteit materialen zijn goed genoeg voor uw Artifort fauteuil, en daarom is deze actie geldig op door Artifort geaccrediteerde stoffen en leer, zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te waarborgen.

Of u nu op zoek bent naar een opvallend statementstuk voor uw woonkamer, een knusse leeshoek wilt creëren, of een verfijnde touch wilt toevoegen aan uw kantooromgeving, de Artifort fauteuils zijn de belichaming van tijdloze klasse en veelzijdigheid.

Mis deze unieke kans niet om een stukje designgeschiedenis in huis te halen met de Artifort Eternal Elegance Actie. Bezoek vandaag nog onze showroom of neem contact op met De Donjon  om uw perfecte fauteuil te ontdekken en te profiteren van deze exclusieve aanbieding. Haal het beste uit uw leefruimte met de tijdloze elegantie van Artifort.

Actievoorwaarden

Ontdek de exclusieve Artifort fauteuils actie bij Donjon en profiteer van deze unieke aanbieding. Lees hieronder de voorwaarden

  • Deze actie is geldig van 30 maart 2024 tot en met 31 december 2024.
  • De promotieprijs geldt uitsluitend voor de Artifort fauteuils die Geoffrey D. Harcourt heeft ontworpen. 
  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende acties of kortingen.
  • Donjon behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment aan te passen of de actie te beëindigen.
  • Donjon is niet aansprakelijk voor eventuele druk- of typfouten in de communicatie rondom deze actie.
  • Voor vragen over deze actie kunt u contact opnemen met de verkoopadviseurs van DeDonjon.