fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Spectrum Steltman Jubileumactie

Nu 15% korting op de Steltman stoel

Ontvang tot en met 20 mei 2024 15% korting bij aankoop van een Spectrum Steltman stoel. Maak uw interieur lenteklaar en geniet van gezellige avonden in stijl!

60 jaar Steltman stoel

15% korting op de Steltman stoel

Dit jaar vieren Spectrum een mijlpaal: de 60e verjaardag van de Spectrum Steltman stoel! Een tijdloos symbool van design en vakmanschap, deze iconische stoel, oorspronkelijk ontworpen door de designer Gerrit Rietveld voor juwelier Steltman in Den Haag, blijft tot op de dag van vandaag een icoon van elegantie en innovatie.

Op 75-jarige leeftijd bewees Rietveld opnieuw zijn status als een baanbrekend ontwerper door de Steltman stoel te creëren. Met zijn kenmerkende geometrische vormen en minimalistische esthetiek weerspiegelt deze stoel perfect de avant-garde geest van zijn tijd en blijft hij een inspiratiebron voor generaties ontwerpers en liefhebbers van design.

Om deze speciale gelegenheid te vieren, bieden Spectrum een buitengewone kans aan om de erfenis van de Steltman stoel te omarmen. Van 15 maart tot en met 20 mei 2024, geniet van een exclusieve korting van 15% op alle uitvoeringen van de Spectrum Steltman stoel. Of u nu kiest voor de klassieke versie of een eigentijdse variant, deze stoel belichaamt de perfecte combinatie van vorm, functie en comfort.

Mis deze unieke kans niet om een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis te halen. Maak van u interieur een eerbetoon aan vakmanschap en vernuft met de Spectrum Steltman stoel. Kom langs en ontdek de tijdloze schoonheid van dit meesterwerk, en profiteer tegelijkertijd van onze speciale jubileumkorting. Wees er snel bij, want deze actie is slechts voor een beperkte tijd geldig!

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een Spectrum Steltman stoel 15% korting
  • Ben er snel bij want de actie loopt van 15 maart 2024 t/m 20 mei 2024.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden