fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Jess Beal & brazil actie

Ontdek de Jess Beal & Brazil - een tijdloos stuk comfort

Ervaar de moderne elegantie van de Jess Beal & Brazil fauteuil met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. Nu met een speciale korting van 15% tot 31 maart 2024. 

Tweemaandelijkse exclusieve aanbieding

met 15% korting op de Jess Beal & Brazil fauteuil

Ontdek de wereld van Jess, waar elegantie en comfort samenkomen in tijdloze collecties die de perfecte aanvulling vormen op ieder interieur. De meubelstukken van Jess stralen puurheid en natuurlijke schoonheid uit, met een verleidelijke touch die zorgt voor een unieke beleving.

Laat u inspireren door de eigenzinnige vormen en hoogwaardige materialen die Jess zijn collecties kenmerken. Elk stuk is met zorg ontworpen om niet alleen een lust voor het oog te zijn, maar ook een oase van comfort te bieden.

Speciaal voor u hebben we een onweerstaanbare actie: ontvang nu 15% korting op de elegante Beal fauteuil, inclusief bijpassende hocker. Daarnaast bieden we dezelfde korting op de Brazil fauteuil, verkrijgbaar in stof, leder en duo-stoffering. Dit is uw kans om een luxe aan je leefruimte toe te voegen.

Wacht niet langer en omarm de verfijnde esthetiek van Jess. Maak u huis compleet met Jess zijn prachtige meubelstukken en geniet van het tijdloze design dat moeiteloos past in elke setting. Kom nu naar de showroom en geef uw interieur de upgrade die het verdient!

Actievoorwaarden

  • De korting van 15% geldt op het model Beal & Brazil van Jess.
  • De actie is geldig t/m 31 maart 2024
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden