fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Rolf Benz
Sina actie

Ontdek de ROLF BENZ Sina
jubileumvoordeel voor stof en leer

Ervaar de moderne elegantie van de ROLF BENZ Sina bank met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. Nu met een speciale jubileumvoordeel tot 20% tot 31 maart 2025!

Rolf Benz SINA Jubileumvoordeel:

tot 20% jubileumkorting

Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie en moderne verfijning met de ROLF BENZ SINA, een eerbetoon aan het legendarische Addiform-ontwerp uit 1964. “SINA”, Arabisch voor “de mooie”, belichaamt perfect de harmonie tussen esthetiek en comfort.

Laat u betoveren door onze unieke Jubileumactie! Met een uitgebreide selectie van meer dan 200 stoffen en 80 leersoorten, bieden wij u de mogelijkheid om uw Rolf Benz SINA te personaliseren met de bekleding die het beste bij uw stijl past. En het beste deel? U profiteert van de prijs van de goedkoopste stof of leder, ongeacht uw keuze! Dit betekent dat u kunt genieten van de hoogwaardige afwerking en het luxueuze comfort van Rolf Benz tegen een ongeëvenaarde prijs.

Of u nu een knusse hoekbank voor uw woonkamer zoekt of een stijlvolle zitoplossing voor uw kantoorruimte wilt creëren, de Rolf Benz SINA biedt eindeloze mogelijkheden. Kies uit verschillende uitvoeringen en opstellingen om een bank te creëren die perfect aansluit bij uw leefruimte en behoeften.

Deze aanbieding is geldig op alle uitvoeringen en opstellingen van de Rolf Benz SINA, tot en met 31 maart 2025. Mis deze kans niet om uw interieur te verrijken met de tijdloze schoonheid en het ongeëvenaarde comfort van Rolf Benz

Haal vandaag nog uw eigen stukje luxe in huis en ontdek waarom Rolf Benz al decennialang synoniem staat voor meesterlijk vakmanschap en tijdloze klasse. Kom langs en laat u inspireren door de verfijnde wereld van Rolf Benz

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren van de jubileumvoordeel op de Rolf Benz SINA bank.

  • De actie is geldig op alle uitvoeringen en opstellingen van de Rolf Benz SINA bank.
  • Kies uw favoriete bekleding uit meer dan 200 stoffen en 80 leersoorten en betaal de prijs voorvan de goedkoopste stof of leder.
  • De actie is geldig t/m 31 maart 2025
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden