fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Rolf Benz
Cara actie

Ontdek de ROLF BENZ Cara -
een tijdloos stuk comfort

Ervaar de moderne elegantie van de ROLF BENZ Cara bank met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. Nu met een speciale jubileumvoordeel tot 20% tot 31 maart 2025!

Rolf Benz Cara Jubileumvoordeel:

kies uw favoriete bekleding voor Rolf Benz CARA uit meer dan 200 stoffen.

Stap binnen in een wereld van comfort en stijl met de ROLF BENZ CARA, een ware icoon van modern design en ongeëvenaarde luxe. ROLF BENZ zijn jubileumaanbod maakt het nu mogelijk om deze droombank tegen nog voordeligere prijzen te bemachtigen.

Ontdek de grenzeloze veelzijdigheid van de ROLF BENZ CARA, waarbij u de keuze heeft uit meer dan 200 stoffen. Van tijdloze klassiekers die elegantie uitstralen tot aan gedurfde moderne tinten die uw interieur een eigentijdse flair geven, er is altijd een perfecte bekleding beschikbaar die aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een bank die niet alleen comfort biedt, maar ook een prachtige toevoeging vormt aan uw leefruimte.

Wacht echter niet te lang, want dit exclusieve aanbod is slechts geldig tot en met 31 maart 2025. Mis deze kans niet om te profiteren van aanzienlijke kortingen op alle uitvoeringen en opstellingen van de ROLF BENZ CARA bank. Of u nu op zoek bent naar een ruime hoekbank voor gezellige avonden met vrienden of een elegante tweezitter voor intieme momenten, deze aanbieding maakt het realiseren van uw woonwensen betaalbaarder dan ooit tevoren.

Bezoek onze showroom om de ROLF BENZ CARA in al zijn glorie te ervaren, of neem contact op met onze deskundige adviseurs voor persoonlijk advies en begeleiding bij het samenstellen van uw ideale bank. Maak vandaag nog gebruik van het jubileumaanbod en transformeer uw huis tot een oase van comfort en elegantie waar u jarenlang van kunt genieten.

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren van de jubileumvoordeel op de Rolf Benz CARA bank.

  • De actie is geldig op alle uitvoeringen en opstellingen van de Rolf Benz CARA bank.
  • Kies uw favoriete bekleding uit meer dan 200 stoffen en betaal de prijs voor van de goedkoopste stof.
  • De actie is geldig t/m 31 maart 2025
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden