fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Rolf Benz
MEra actie

Ontdek de ROLF BENZ MERA -
een tijdloos stuk comfort

Ervaar de moderne elegantie van de ROLF BENZ MERA bank met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. Nu met een speciale jubileumvoordeel tot 15% tot 31 maart 2025!

Rolf Benz MEra Jubileumvoordeel:

kies uw favoriete bekleding voor Rolf Benz MERA uit meer dan 200 stoffen.

Ontdek nu het buitengewone jubileumvoordeel van ROLF BENZ MERA, een aanbieding die u niet wilt missen! Tot en met 31 maart 2025 kunt u genieten van een uitzonderlijke korting tot wel 15% op deze prachtige bank. Maak uw keuze uit een indrukwekkende selectie van meer dan 200 stoffen, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw Rolf Benz MERA volledig naar eigen smaak en interieur aan te passen.

Of u nu op zoek bent naar een royale hoekbank om uw woonkamer te transformeren in een oase van comfort, of een verfijnde tweezitter om een vleugje elegantie toe te voegen aan uw studeerkamer, het jubileumvoordeel is van toepassing op alle uitvoeringen en opstellingen van de Rolf Benz MERA. Dit geeft u de vrijheid om het perfecte meubelstuk te kiezen dat aansluit bij uw behoeften en ruimte.

Laat u betoveren door de hoogwaardige materialen en het vakmanschap waar Rolf Benz om bekend staat. Met deze exclusieve aanbieding kunt u niet alleen genieten van ongeëvenaard comfort, maar ook van tijdloos design, en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maar wees er snel bij, want deze speciale aanbieding loopt slechts tot 31 maart 2025.

Breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende mogelijkheden te ontdekken, of neem contact op met onze deskundige adviseurs die u graag helpen bij het samenstellen van uw eigen ROLF BENZ MERA en het benutten van dit unieke jubileumvoordeel. Creëer een zitmeubel dat perfect past bij uw levensstijl en geniet jarenlang van ultiem comfort en tijdloze schoonheid. Mis deze kans niet om uw huis te verrijken met de verfijning en luxe van ROLF BENZ MERA!

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren van de jubileumvoordeel op de Rolf Benz MERA bank.

  • De actie is geldig op alle uitvoeringen en opstellingen van de Rolf Benz MERA bank.
  • Kies uw favoriete bekleding uit meer dan 200 stoffen en betaal de prijs voor van de goedkoopste stof.
  • De actie is geldig t/m 31 maart 2025
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden