fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Topform
Rogier actie

Ontvang GRATIS sta-op hulp
bij de Topform Rogier Relaxfauteuil!

Geniet nu van ultiem comfort en ontvang gratis sta-op hulp bij aankoop van de Topform Rogier relaxfauteuil! Onze exclusieve actie, geldig van 1 april t/m 30 juni, biedt u de perfecte kans om luxe en gemak te ervaren. Mis deze unieke aanbieding niet en bezoek De Donjon vandaag nog!

Gratis sta-op hulp bij de Topform Rogier fauteuil!

geniet van luxe comfort met onze exclusieve actie.

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe met de Topform Rogier relaxfauteuil. Deze fauteuil is niet alleen een esthetisch meesterwerk, maar biedt ook een ongeëvenaarde combinatie van comfort en functionaliteit. Met zijn verstelbare rug- en voetgedeelte, beschikbaar in diverse maten en met verschillende bedieningsopties, past de Rogier zich moeiteloos aan aan uw behoeften. Kies uit een scala aan stof- en leersoorten, en personaliseer uw fauteuil tot in de kleinste details.

De Rogier relaxfauteuil is ontworpen met het oog op ultiem comfort. De ergonomisch gevormde zitting en verstelbare hoofdsteun bieden optimale ondersteuning voor uw lichaam, terwijl het luxueuze materiaal zorgt voor een zachte en comfortabele zitervaring. Of u nu wilt ontspannen met een goed boek, een film wilt kijken of gewoon even wilt rusten, de Rogier is de perfecte metgezel voor elk moment van de dag.

Profiteer nu van een exclusieve actie bij aankoop van de Topform Rogier relaxfauteuil. Gedurende een beperkte tijd bieden wij gratis sta-op hulp aan bij uw aanschaf. Deze unieke kans stelt u in staat om niet alleen te genieten van het ultieme comfort en de functionaliteit van de Rogier fauteuil, maar ook van extra gemak bij het opstaan, allemaal zonder extra kosten.

Deze speciale actie is geldig tot en met 30 juni. Bezoek onze showroom en ontdek zelf de vele voordelen van de Topform Rogier relaxfauteuil. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte fauteuil die aan al uw wensen voldoet. Wacht niet langer en profiteer nu van deze unieke aanbieding, alleen bij Topform.

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren van de gratis sta-op hulp

  • Deze actie is geldig van 1 april tot en met 30 juni.
  • De gratis sta-op hulp is alleen van toepassing bij aankoop van de Topform Rogier relaxfauteuil.
  • De actie is geldig op alle stof- en leersoorten behorende bij de Rogier relaxfauteuil.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden