fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Arco
Slim actie

Ontdek de exclusieve aanbieding voor de Slim tafel!

De iconische Slim tafel van ontwerper Bertjan Pot viert net als Arco zelf een jubileum: De Arco Slim tafel bestaat 20 jaar en dát moet gevierd worden. Nu tijdelijk beschikbaar met een verleidelijke korting tot 20%. 

Ontvang tot 20% korting op de Slim tafel van Arco

Aan de basis van de ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel staat een innovatieve sandwich constructie van staal en honingraad.

Ontdek de tijdloze elegantie van de Arco Slim tafel, nu met een buitengewone jubileumkorting! Als eerbetoon aan twee decennia van verfijnd vakmanschap en stijl, bieden wij u een exclusieve kans om tot 20% korting te ontvangen op deze iconische tafel. Van 15 april tot en met 31 oktober 2024 kunt u genieten van uitzonderlijke actie op de Arco Slim tafel in zowel oak natural als black.

De Arco Slim tafel belichaamt de essentie van modern design met zijn slanke profiel en verfijnde details. Gemaakt om te imponeren, wordt elke tafel met zorg vervaardigd door vakmensen die zich toeleggen op het creëren van meubels van ongeëvenaarde kwaliteit. Het minimalistische ontwerp van de Slim tafel voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een eigentijdse loft, een klassiek interieur of een minimalistisch huis.

Met afmetingen van 210, 240 en 280 cm breed biedt de Arco Slim tafel een veelzijdige optie voor elke eet- of vergaderruimte. Of u nu gasten wilt ontvangen voor een feestelijk diner of een inspirerende werkplek wilt creëren, deze tafel past zich moeiteloos aan aan uw behoeften en levensstijl.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het jubileumfeest van de Arco Slim tafel! Profiteer van onze speciale aanbieding en geef uw interieur een upgrade met een tijdloos stuk dat u jarenlang zal verrukken. Of u nu kiest voor de warme uitstraling van oak natural of de moderne charme van black, elke Arco Slim tafel straalt klasse en verfijning uit.

Grijp uw kans om te besparen en uw huis te verfraaien met een van de meest geliefde ontwerpen van Arco. Deze jubileumactie is slechts voor een beperkte tijd geldig, dus zorg ervoor dat u uw droomtafel bemachtigt voordat het te laat is. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw korting te claimen. Maak van uw huis een oase van elegantie met de Arco Slim tafel!

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren tot 20% korting op de Slim tafel.

  • Deze actie is geldig van 15 april tot en met 31 oktober 2024.
  • Krijg korting tot 20% korting 
  • Arco Slim tafel (210x90x75 cm.) in oak natural: Van € 3.951,00 voor € 3.150,00
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden