fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Label Hidde & Mali actie

Ontdek de Hidde & Mali - stijlvol zitten

Ervaar de moderne elegantie van de Label Hidde & Mali met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. 

Label Hidde & Mali:

Het is zo mooi iets te maken wat uniek is

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met de Label Hidde fauteuil en Label Mali stoel. Met een actie die geldig is tot 31 december 2024, is dit uw kans om uw interieur naar een hoger niveau te tillen met deze prachtige meubelstukken.

De Label Hidde fauteuil straalt tijdloze elegantie uit met zijn slanke silhouet en verfijnde details. Met een keuze uit leersoorten Skora of Bovino, gecombineerd met een Black Grey of RVS onderstel, past de Hidde fauteuil moeiteloos in elke ruimte, van klassiek tot modern. Ontworpen voor ultiem comfort, biedt deze fauteuil een heerlijke plek om te ontspannen na een lange dag, terwijl het tijdloze design een statement maakt in uw interieur.

De Label Mali stoel is een verfijnde toevoeging aan elke eetkamer of zithoek. Met dezelfde keuzemogelijkheden voor leersoorten en onderstellen als de Hidde fauteuil, biedt de Mali stoel niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar ook een vleugje luxe aan uw omgeving. Of u nu geniet van een intiem diner met vrienden of een ontspannen moment voor uzelf, de Mali stoel biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Met deze speciale actie kunt u nu profiteren van de tijdloze schoonheid en hoogwaardige materialen van de Label Hidde fauteuil en Label Mali stoel voor een prijs die u niet wilt missen. Mis deze kans niet om uw interieur te verfraaien met deze iconische meubelstukken. Haast u, want deze aanbieding eindigt op 31 december 2024. Upgrade uw leefruimte met de Label Hidde fauteuil en Label Mali stoel en creëer een omgeving waar comfort en stijl samenkomen.

Lola Dining stoel nu met korting

Kom proefzitten bij De Donjon en ontvang korting op de Hidde fauteuil en Mali stoel 

Actievoorwaarden
  • De actie is geldig t/m 31 december 2024.
  • Geldig op Score of Bovino leder
  • Nu verkrijgbaar vanaf:
    • Mali stoel: €699,-
    • Hidde fauteuil: €1.999,-
  • Niet geldig op ingezonden stoffen en leer.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over De actie artikelen