fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Unieke Bellice aanbieding bij Leolux

Ontdek de veelzijdige Bellice bank van Leolux, nu tijdelijk extra voordelig. Profiteer van de laagste stofprijzen van 1 juli t/m 31 december 2024 en stel uw perfecte bank samen. Bezoek de Donjon of onze Leolux Select Store by Donjon voor meer informatie.

Profiteer nu van de laagste stofprijzen op de Leolux Bellice bank!

Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van de Bellice bank van Leolux, een elegant ontwerp van Beck Design uit 2017. Deze bank biedt ongekende mogelijkheden voor opstellingen, styling en comfort, waardoor u uw woonwensen moeiteloos kunt realiseren. Of u nu kiest voor een hoekbank of een rechte bank, Bellice past zich aan uw persoonlijke smaak aan met verschillende arm- en onderstelopties.

Profiteer nu van onze speciale actie op de Bellice bank! Van 1 juli tot en met 31 december 2024 biedt Leolux de Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen voor de laagste stofprijs (prijsklasse 1). Dit betekent dat u uw droomsofa kunt samenstellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De actie is geldig op alle Leolux-standaardstoffen, wat de Bellice nog toegankelijker maakt voor iedereen die op zoek is naar stijl en comfort.

Bezoek de Donjon en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie Leolux meubelen. Ons enthousiaste team staat klaar om u te adviseren en samen met u de perfecte Bellice bank samen te stellen. Daarnaast nodigen we u graag uit in onze Leolux Select Store by Donjon, de enige Leolux winkel ter wereld, waar u de complete presentatie van Leolux kunt bewonderen.

Grijp deze unieke kans om uw interieur te verrijken met de tijdloze elegantie van de Bellice bank. Mis deze aanbieding niet en kom langs bij de Donjon of de Leolux Select Store by Donjon. Samen creëren we uw persoonlijke droombank.

 

Actievoorwaarden

Unieke Bellice aanbieding bij Leolux: Profiteer nu van de laagste stofprijzen en stel uw droomsofa samen!

  • Deze actie is geldig van 1 juli tot en met 31 december 2024.
  • De aanbieding geldt voor de Bellice bank in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) tegen de laagste stofprijs (prijsklasse 1).
  • Merkstoffen op coupon zijn uitgesloten van deze actie.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw Leolux adviseur naar alle voorwaarden