Leolux
selectstore

Leolux Design District

Als familiebedrijven hebben de Donjon en Leolux generaties lang een goede samenwerking. Een inspirerende schakel daarbij is het Leolux Design Center dat zich op loopafstand van de Donjon bevindt. Met de collectie en expertise van beide staat we u graag ten dienste. Samen vormen we een uniek Leolux Design district in het hart van de design regio Eindhoven. Een bezoek meer dan waard!

De innovatieve designcollectie is duurzaam, comfortabel en van topkwaliteit. De meubelen worden daarnaast speciaal voor u op bestelling gemaakt.

Welkom dus bij de Donjon en de Leolux Selectstore. Samen maken we uw interieurs nog mooier!

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen.
In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering.  Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze – door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.