Rolf benz
Experience center Eindhoven

Rolf Benz & De Donjon

Een kasteel bouw je niet met stenen maar met relaties. Niet voor niets noemden we indertijd bij de verhuizing van ons familiebedrijf Prijt, naar Ekkersrijt ons gebouw de Donjon, de woontoren van een kasteel. Hier creëerden we op het knooppunt van de belangrijkste Brabantse wegen een ontmoetingsplaats tussen onze oude en nieuwe leveranciers en klanten, tot nieuwe inspiratie voor de inrichting. De Donjon als inspiratieplek, adviescentrum en vind-plek voor iets bijzonders.

In de meer dan 100 jaar van ons bestaan bouwden we aan duurzame relaties met onze leveranciers. Een van die fabrikanten waar we al generaties lang zaken mee doen is Rolf Benz. Inmiddels uitgegroeid tot een unieke geïntensiveerde samenwerking waarbij een deel van de Donjon omgebouwd is tot één van de drie Rolf Benz Experience Centers in Nederland waar onze geschoolde adviseurs u de gehele actuele Rolf Benz collectie kunnen tonen.

Wees welkom!

Namens het gehele Donjon Team
en de familie Prijt

Rolf Benz
Experience Center

Bij u thuis staat Rolf Benz het mooist. En natuurlijk in de Rolf Benz Experience Centers in Nederland. Nergens kunt u het karakter, het merk en de ongelooflijke verscheidenheid in producten van Rolf Benz intensiever beleven. Ontdek in de grootste Rolf Benz- showrooms van Nederland de gehele actuele collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt. De ervaren en door Rolf Benz gecertificeerde inrichtingsexperts presenteren u de Rolf Benz producten, laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel de perfecte bank op basis van de beschikbare ruimte en uw zitvoorkeuren.