Banz Bord wandmeubel Alpha

Banz Bord wandmeubel Alpha

Met het Banz Bord ALPHA programma kiest u voor een strak en zakelijk design wandmeubel, dat bijdraagt aan een rustig en sfeervol interieur.

Loading...

Beschrijving

Banz Bord wandmeubel Alpha

Met het Banz Bord ALPHA programma kiest u voor een strak en zakelijk design wandmeubel, dat bijdraagt aan een rustig en sfeervol interieur. Karakteristiek voor een Banz Bord ALPHA wandmeubel zijn de strakke, rechte contouren van de wandkasten, de vlakke fronten en rechte wand- en verbindingsplanken. Een zwevend wandmeubel uit het ALPHA programma is tevens uit te rusten met een in het oog springende, elektrische sfeerhaard.

Kleuren kiezen voor uw Banz Bord design wandmeubel is een feest! Naast een aantal standaard lakkleuren, kan er worden gekozen voor een kleur uit de RAL of Sikkens waaier, wat in totaal zo’n 1500 lakkleuren mogelijk maakt! Behalve lak, beschikt Banz Bord over een brede, zorgvuldig uitgekozen selectie van de mooiste fineersoorten, welke al of niet afgewerkt kunnen worden met gepigmenteerde lak. Vanzelfsprekend kunt u bij Banz Bord ook alle kleuren en uitvoeringen naar hartenlust combineren. U bepaalt!

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie