/
ClassiCon Euvira Rocking stoel

ClassiCon Euvira Rocking stoel

3.654

Met de Euvira Lounge Chair, Jader Almeida zet de traditie van de grote Braziliaanse ontwerp meesters van de jaren 1960 en 1970 met een superieure gemak; op hetzelfde moment, vindt hij zijn eigen individuele en eigentijdse expressie van een elegante lounge stoel.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de ClassiCon Euvira Rocking stoel in koord met Black-stained solidariteit oak. De ClassiCon Euvira Rocking stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.654

Loading...

Beschrijving

ClassiCon Euvira Rocking stoel

Met de Euvira Lounge Chair, Jader Almeida zet de traditie van de grote Braziliaanse ontwerp meesters van de jaren 1960 en 1970 met een superieure gemak; op hetzelfde moment, vindt hij zijn eigen individuele en eigentijdse expressie van een elegante lounge stoel.

De bondig vormige vormen, fijn georkestreerd lijnen en overgangen tussen de verdikking en taps toelopende materialen geven de stoel een solide maar toch elegante uitstraling. Het koord bedekte oppervlakken creëren een grafisch spel van lijnen, het verstrekken van de stoel met de transparantie en een hoog zitcomfort. De Lounge Chair is een lid van de Euvira productfamilie, die ook een schommelstoel. Samen vormen de verschillende versies die doet denken aan de jaren 1960 clubcultuur in woonkamers, hotelkamers of lobby’s en demonstreren van de vaardigheden van de hedendaagse vakmanschap. In donker gebeitst eiken met zwart koord, het Euvira Lounge Chair meest duidelijk verwijst naar de oorsprong van de ontwerper. In het licht eiken met hennep gekleurde koord cover, het lijkt bijna als een Scandinavische meubels klassieker. Stof of met leer beklede kussens verbeteren haar uitdrukking van comfort. In alle versies, maar de stoel combineert traditie en moderniteit, verleden en heden, stabiliteit en elegantie.

De Euvira schommelstoel door Jader Almeida is een geslaagde mix van gisteren en vandaag, lichtheid en stevigheid. Met zijn nauwkeurig georkestreerd vloeiende lijnen, verdikking en taps toelopend naar een aangename ritme te vormen, de stoel is een handtekening uitdrukking van hedendaags design.

Kenmerken

 • De afmetingen van de ClassiCon Euvira schommelstoel zijn:
  • Breedte: 72 cm.
  • Diepte: 77 cm.
  • Hoogte: 68/73* cm.
  • Zithoogte: 41/47* cm.
 • Voor het frame heeft u keuze uit:
  • Natural solid oak
  • Brown-stained solid oak
  • Black-stained solid oak
 • De stoel kan uitgevoerd in zowel:
  • Stof
  • Leder
  • Koord

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw ClassiCon meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de ClassiCon Euvira Rocking stoel in koord met Black-stained solidariteit oak. De ClassiCon Euvira Rocking stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 3395 kg
Afmetingen 77 × 72 × 68 cm
De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

72 cm.

Diepte

72 cm.

Hoogte

68 cm.

Zithoogte

41 cm.

Designer

Jader Almeida