Superieur in uw interieur

Leolux

De Leolux collectie biedt een breed assortiment aan design meubelen met een geheel eigen identiteit. U kunt het zien aan de verfijnde afwerking, u kunt het voelen als u gaat zitten. Dit is een echte Leolux!

Ontdek de wereld van Leolux: van prettige leefmeubels tot modellen met een meer kunstzinnig karakter. Hoe u uiteindelijk meubel eruit komt te zien, dat bepaald u zelf. Hierbij heeft u de keuze uit vele honderden soorten leer en stof. Natuurlijk kiest u daar zelf ook een bijpassende lak- en gatenkleur bij. Daarnaast heeft bijna elk Leolux zitmeubel verschillende verstelfuncties en maatvarianten waardoor u Leolux meubel helemaal aansluit op uw persoonlijke woon- en comfortwensen.

Leolux: meubelen met hightech en puur ambacht.

Bij Leolux geloven ze namelijk niet in serieproducten. Alle meubelen zijn uniek en zo worden ze ook gebouwd. Met het vakmanschap van de houtbewerkers, schuimspecialisten, leersnijders, stiksters en stoffeerders. In hun geduldige handen groeit het beroemde Leolux comfort. De combinatie van hightech en ambacht stelt Leolux in staat unieke producten te vervaardigen naar de individuele wensen van u als klant.

De Donjon en Leolux werken samen.

Als familiebedrijven hebben de Donjon en Leolux al generaties lang een goede samenwerking. Een inspirerende schakel daarbij is de Leolux Design Center. Het inspiratie- en adviescentrum van Leolux. Deze bevindt zich op loopafstand van de Donjon waardoor de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik is. Samen tonen we u graag de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland.

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs helpen u graag met het realiseren van uw woondromen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.  Welkom dus bij de Donjon en de Leolux Selectstore.

Samen maken we uw interieur nog mooier!​

LEOLUX BANKEN

In elke eigentijds interieur past een Leolux-bank. Als blikvanger of centraal rustpunt voor het hele gezin. Omdat comfort in de Leolux-filosofie een belangrijke plaats inneemt, zijn vrijwel alle designbanken van Leolux voorzien van extra opties: verstelbare ruggen en zittingen, hogere pootjes, extra stevig of just zachter schuim. Kies uw eigen comfort, de kleuren en de bekleding. 

LEOLUX HOEKBANKEN

Bij Leolux vindt u zeker een design hoekbank die in uw interieur en uw ruimte past. Dit omdat ze bij Leolux niet geloven in serieproducten. Alle meubelen zijn uniek en worden ook zo gebouwd. De grote collectie design hoekbanken bevat vele elementen, stijlen en stofferingen.

LEOLUX fauteuils

Een beeldbepalend element voor uw woonruimte, of een functionele meubel dat aansluit bij uw zithoek?

De fauteuils van Leolux zijn er in alle soorten en maten. Van expressief tot ingetogen. En bijna allemaal zijn ze voorzien van functies die het zitten nog aangenamer maken. Ook als u bijvoorbeeld iets langer of korter bent dan gemiddeld.

LEOLUX CREATOR

Helaas is het niet mogelijk de Leolux creator te gebruiken op uw mobiele telefoon. Schakel over naar een tablet of computer om de creator te gebruiken.

Een zoektocht naar het allermooiste meubel voor uw interieur vergt heel wat van uw verbeelding. Al die modellen, opstellingen, bekledingen en opties, kunt u ze zich voor de geest halen? Voortaan wel, met de Leolux Creator. En u hoeft er niet eens de deur voor uit.

Delen en ervaren

De Leolux Creator is er om eindeloos te experimenteren. Of juist voor die laatste check: hoe zag die droomfauteuil er ook alweer uit? Want uiteraard biedt de Creator u de mogelijkheid om al uw designs op te slaan en te delen. En als u het perfecte meubel heeft samengesteld, rest er niets anders dan een afspraak te maken bij De Donjon. Want hoe mooi en fotorealistisch de Creator ook is, nergens ervaart u een meubel zo goed als in de showroom.

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren en adviseren u graag over collectie van Leolux.

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen.

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!

Leolux Design Meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze – door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Design collectie van Leolux

De Leolux collectie biedt een breed assortiment zitideeën met een heel eigen handschrift. Vele van de modellen zijn al jaren in de collectie en kunnen dan ook echt designklassiekers genoemd worden. Zo’n echte ‘klassieker’ is bijvoorbeeld de Tango bank. Deze flexibele karakterbank is al drie decennia toonaangevend. Of liever een fauteuil van Leolux? De Pallone fauteuil werd oorspronkelijk ontworpen voor het Huis van de Toekomst. Inmiddels is het een van de bekendste fauteuils van Leolux. Een perfecte blikvanger in een eigenzinnig interieur.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.

Leolux Selectstore

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen.

In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Leolux selectstore