EYYE Curv stoel

Met Curv kunt u op talloze manieren variëren. Het maakt Curv heel speels. U bent zelf de regisseur van de stoel.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de EYYE Curv stoel uitgevoerd in stof met aluminium tussenstuk en massief eiken poten in natural. De Curv stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

EYYE Curv stoel

Het geheim van stoel Curv zit ’m in zijn modulaire karakter: je kunt zelf de kleur van zowel zitting, tussenstuk als van de poten kiezen.

Hoewel minimalistisch vormgegeven, biedt Curv een uitstekend zitcomfort dankzij de verende rug, die luchtig oogt door de uitsparing tussen zitting en rug. De combinatie van materialen geeft de stoel een luxueuze uitstraling. Door zijn toegankelijke vormgeving past Curv aan elke eettafel.

Marike Andeweg over Curv

Een stoel bestaat doorgaans uit een zitkuip en een onderstel. Ik wilde een stoel ontwerpen die uit drie onderdelen bestaat: een zitkuip, een onderstel én een tussenstuk. Die alle drie in meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn. Dit maakt het mogelijk de stoel naar wens samen te stellen.

Stel u Curv samen in 3 stappen

  1. Kies onze selectie stof – en leer De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.
  2. Kies een kleur voor het tussenstuk Het aluminium tussenstuk is glanzend gepolijst of wordt uitgevoerd in de kleur Onyx, Dark en Coal.
  3. Kies een afwerking voor de poten De massief eiken poten zijn verkrijgbaar in de kleuren 2550 Natural, 2200 Blanc, 2610 Perro of 2880 Renard.

Extra informatie

Afmetingen 50 × 46 × 85 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Breedte

46 cm.

Diepte

50 cm.

Hoogte

85 cm.

Zitdiepte

40 cm.

Zithoogte

46 cm.