/
Fatboy Point deluxe Poef

Fatboy Point deluxe Poef

169

Wissen

Met levendige tinten en kleurrijke patronen combineert Point Deluxe kwaliteit en functionaliteit.

 

Bestel uw Fatboy product direct online. Voor een meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom.

169

Wissen
Loading...

Beschrijving

Fatboy Point deluxe Poef

De Point Deluxe poef is gemaakt van hoogwaardige Sunbrella- en De Ploeg-stof. De kleurrijke patronen passen perfect bij Fatboy’s huidige collectie en voegen een vleugje luxe toe aan elk interieur.
Point Delux (De Ploeg stof)
Point Deluxe is een mix van schoonheid en duurzaamheid. Mooi en praktisch: deze ronde poef past perfect in elk interieur. Point Deluxe is gemaakt van De Ploeg-stof, 100% polyester en geweven, in een prachtig patroon met felle en frisse tinten. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Point Delux (Sunbrella)
Met levendige tinten en kleurrijke patronen combineert Point Deluxe kwaliteit en functionaliteit. Doordat ze gemaakt zijn van Sunbrella-stof, zijn deze prachtige poefen water- en vuilafstotend, UV-bestendig en kleurvast, en kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. Zacht genoeg om op te zitten, stevig genoeg om op te staan en sterk genoeg om te gebruiken als bijzettafel.
Belangrijke gebruikersinformatie
Plaats dit product niet in, op, tegen of in de buurt van een warmtebron, zoals verwarming, glazen pui of wand die verwarmd wordt door de zon. Dit kan schade brengen aan het oppervlak waar dit product staat.

Kenmerken

  • De afmetingen van de Point Delux poef zijn:
    • Diameter: ø50 cm.
    • Hoogte: 35 cm.
  • Gewicht van de poef: 1,55 kg

 

Bestel uw Fatboy product direct online. Voor een meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom.

Extra informatie

Gewicht 1.55 kg
Afmetingen 50 × 50 × 35 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Diameter

50 cm.

Hoogte

35 cm.

Kleuren

Blue, Circles green, Circles orange, Circles white, Citrus weave, Green, Orange weave