FOSCARINI

De design verlichting uit Italië

Foscarini bedenkt, ontwikkelt en produceert decoratieve design lampen. Dag en nacht, of ze nu aan of uit zijn, ze verleiden, verrassen en inspireren. De Foscarini lampen kunnen worden gezien als designobjecten die ruimtes transformeren: ze brengen schoonheid, ze wekken emoties op.

Foscarini ontwerpt onafhankelijk van alle productiebeperkingen, wat zich vertaalt in vrijheid van ideeën. De prachtige collectie bestaat uit hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen.

De 35-jarige samenwerking van het bedrijf met internationale ontwerpers en beheersing van verlichting resulteerde in een lange lijst van designiconen die wereldwijd zijn geïntegreerd in huishoudelijke of collectieve omgevingen. De constante in de geschiedenis van Foscarini is de vastberadenheid en passie voor elk project.

De Donjon heeft een grote collectie van Foscarini in haar winkel hangen. Komt u bij ons deze mooie collectie lampen bekijken, dan belandt u bij één van onze deskundige interieursadviseurs met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen

Wees welkom bij de Donjon en laat u verwonderen over de design verlicht van Foscarini!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie
Foscarini | de design verlichting uit Italië

Foscarini design lampen

Foscarini is in 1981 opgericht in Venetië door Carlo Urbinati en Alessandro Vecchiato. Het Italiaanse designlabel ontwerpt lampen die absoluut niet alledaags zijn. De collectie bestaat stuk voor stuk uit bijzondere items, zoals de Spokes hanglampen, Plass hanglampen en Big Bang hanglampen. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere hanglamp, vloerlamp, tafellamp of wandlamp: bij dit Italiaanse merk vind u designverlichting in alle soorten en maten.