fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

HOGE KWALITEIT DESIGN MEUBELEN VOOR UW THUIS

Hülsta

Bij Hülsta kunt u terecht voor het klassieke design sideboard in stemmig wit, maar ook voor woonwanden in ultramoderne kleurencombinaties zoals bijv. hoogglanslak grijs, echthout eiken of noten.

Hülsta fabriceert hierbij individuele meubelen voor een heel persoonlijke thuis. De kwaliteit onderscheidt zich door het exclusieve design, door met zorg gekozen materialen, hoogwaardige verwerking en ambachtelijke details. Echte kwaliteit betekent ook duurzaamheid, onberispelijke functies, lange houdbaarheid en blijvende schoonheid, die ook na vele jaren nog bekoort.

Dat is het soort kwaliteit, waarvoor hülsta het synoniem is.

De hülsta productlijnen

Laat u inspireren! Wilt u liever een klassiek rechtlijnig design? Misschien massief houten meubelen met rondingen? Of wilt u liever een echte blikvanger met een leren bekleding?

hülsta meubelen bieden vele productlijnen met veel passende stukken voor uw individuele smaak.  À propos passend: veel hülsta-meubelen – zoals kleerkasten, sideboards en wandkasten– kunnen naar wens worden geïndividualiseerd. Sommige kunnen zelfs op de millimeter precies worden aangepast aan uw huis.

Laat u nu vrijblijvend adviseren door een van inrichtingsadviseur van De Donjon

GENITS WONEN

Presenteer uw mooiste designspullen in een vitrine van GENTIS en geef ze de perfecte setting. Maar ook alles wat u niet wilt laten zien, vindt zijn plaats in een van de vele intelligent bruikbare opbergruimtes.

Glanzende lakoppervlakken gecombineerd met de ruwe structuren van inheems hout of het zachte gevoel van het fijnste leer zijn de ziel en het design van Gentis.

De materiaalmix van lak, hout, leer en chroom en de ver- scheidenheid aan wandmodules, vitrines, low-, high- en sideboards bieden ontelbare inrichtingsmogelijkheden. Verlichte modules worden expressieve solisten. Of het nu gaat om een grote loft of een gezellige woonkamer: de Gentis-serie is schaalbaar, met een designtaal die inspireert. Net zo individueel en veelzijdig als de voorkeuren van mensen.

NEO WONEN

Neo combineert veel verschillende louvre-elementen in verschillende afmetingen tot een harmonieus geheel. De verscheidenheid aan types wordt aangevuld met standaardelementen zoals lowboards, dressoirs en highboards, een staandersysteem en panelen. Afdekpanelen in verschillende materialen verfijnen de combinaties in de woonkamer.

Neo biedt de mogelijkheid om uw eigen unieke stukken te creëren met vorm, kleur en materiaal. Elegante kleurnuances die fijn op elkaar zijn afgestemd en perfect met elkaar te combineren zijn. Lak harmonieert met hout, aan de achterkant gelakt glas of keramiek. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen zeer individuele combinaties worden gemaakt.

FONIS

Of klassieke lak puurwit, lak grijs of één van de andere moderne kleuren, de FONIS serie is uitermate geschikt om een harmonieuze inrichting te creëren of door een kleurverandering spannende, maar toch discrete accenten te zetten.

Dankzij het NCS kleursysteem is het ook mogelijk de FONIS meubelen in één van de 2000 kleurtinten te laten produceren. Indirecte led-verlichtingselementen presenteren zowel de FONIS combinaties als de solisten in het juiste licht.

MEGA-DESIGN

Geen enkele ruimte is te groot of te klein, te hoog of te laag, te klassiek of modern, te licht of te donker voor Mega-Design. Het buitengewone kastsysteem staat voor alles open. De verschillende elementen en fronten worden tussen of voor de staanders gepland.

Dit resulteert in een breed scala aan ontwerpmogelijkheden: van een licht, open tot een compact, gesloten ontwerp. Optische variaties zijn mogelijk met de verschillende hout-, lak- en aan de achterkant gelakte glasuitvoeringen. Elke combinatie is mogelijk en leidt zo tot een stijlvol en zeer functioneel resultaat.

Grote flatscreens kunnen op verzoek harmonieus worden geïntegreerd of achter elegante, soepel lopende schuifdeuren worden verborgen. En zelfs storende kabels worden handig verborgen.

TETRIM WONEN

Ranke elementen van geanodiseerd aluminium, sfeervolle ledverlichting en hoogwaardige lak-, keramiek- en houtoppervlakken bepalen de kwaliteit van Tetrim. Een grote keuze aan formaten, modules en materialen biedt oneindig vele ontwerpmogelijkheden. Alle modules kunnen met elkaar worden gecombineerd.

De combinatie van kubusvormige en L-vormige elementen heeft een licht en bijna zwevend effect. Heldere vormen en kleuren zorgen voor een moderne ambiance. De vloeiende verbindingen van smalle hangkasten en brede elementen zor- gen voor elegante accenten. Het samenspel van greeploze gelakte oppervlakken, hoeken en open vakken is het spiegelbeeld van de Tetrim architectuur.

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collectie van Hülsta.

Op zoek naar een nieuwe kast, maar weet u niet waar u moet beginnen dan kunnen De Donjon en Hülsta een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!

Hülsta opbergmeubels

Van Stadtlohn de hele wereld over

Meer dan 75 jaar geleden opende Alois Hüls een meubelmakerij met 10 werknemers in het Westfaalse Stadtlohn en legt daarmee de basis voor het bedrijf. Uit de familienaam van de oprichter (Hüls) en de plaatsnaam (Stadtlohn), ontstaat de merknaam hülsta. Zijn zoon, Karl Hüls, neemt het bedrijf in 1960 over en transformeert het tot het meest bekende Duitse meubelmerk.

Met zijn diverse collecties bestrijkt hülsta tegenwoordig bijna alle inrichtingssegmenten.  Hierbij staan kwaliteitsbewaking en consumentenveiligheid bij hülsta heel hoog op de lijst van normen en waarden.  Al sinds 1996 dragen al de kastmeubelen en lattenbodems het aan strenge criteria gebonden keurmerk „Blauwe engel, want emissiearm“ dat producten onderscheidt, die weinig schadelijke stoffen bevatten en het milieu ontzien.

Bij de aankoop van nieuwe hülsta of now! by hülsta-meubelen krijgt u na registratie tevens vijf jaar garantie op de perfecte staat van de producten.

Kwaliteit, design, individualiteit 

Bij de productie van de meubelen hecht Hülsta hoge waarde aan een zuinige omgang met hulpbronnen, aan duurzaamheid en een goed woonklimaat. Daarom zorgen ze ervoor dat het hout uit gecontroleerde aanbouw afkomstig is en gebruiken ze geen tropisch hout. Tot een duurzame meubelproductie behoort natuurlijk ook het gebruik van milieuvriendelijke lakken en lijmen voor een gezond klimaat – buiten en bij u thuis.

Bij De Donjon kunt u terecht voor de verschillende productlijnen van Hülsta. Kast systemen die helemaal naar u eigen woonwensen zijn aan te passen. Onze ervaren interieuradviseurs staan voor u klaar om samen met u het ideale Hülsta meubel samen te stellen.