Loading...

Keralux® onderhoudset voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten (set N)

Reiniging, verzorging en bescherming voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten. De hoogwaardige Keralux® set N is de perfecte combinatie voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten: De Keralux® milde reiniger verwijdert de vuildeeltjes extra behoedzaam en toch grondig uit de vezels van het leder. Zodoende kan vervolgens de Keralux® spray N (met UV-filter) ideaal worden opgenomen. Deze spray impregneert het leder en frist de kleur weer op. Het ingebouwde UV-filter biedt bescherming tegen voortijdig verbleken. Met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck ruw je de vezel weer op en kun je zelfs kleine vetachtige vlekken verwijderen.

 

84

Loading...

Beschrijving

Keralux® onderhoudset voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten

Reiniging, verzorging en bescherming voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten.

De hoogwaardige Keralux® set N is de perfecte combinatie voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten: De Keralux® milde reiniger verwijdert de vuildeeltjes extra behoedzaam en toch grondig uit de vezels van het leder. Zodoende kan vervolgens de Keralux® spray N (met UV-filter) ideaal worden opgenomen. Deze spray impregneert het leder en frist de kleur weer op. Het ingebouwde UV-filter biedt bescherming tegen voortijdig verbleken. Met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck ruw je de vezel weer op en kun je zelfs kleine vetachtige vlekken verwijderen.

Werkwijze

Nieuwe meubelen eerst stofzuigen met het meubel opzetstuk om stof door productie en transport te verwijderen. Daarna impregneren met Keralux® Spray N met UV-filter. Dun en gelijkmatig insprayen is voldoende. Meer is in dit geval niet beter! We adviseren 1 x per jaar het volgende onderhoud uit te voeren:

  1. reinigen met Keralux® milde reiniger, goed laten drogen.
  2. voeden met Keralux® lotion N, goed laten drogen.
  3. opruwen met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck.
  4. beschermen met Keralux® Spray N met UV-filter.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie: Regelmatig stof en droge vervuiling reinigen met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck. Grondige reiniging en impregneer 1 x per jaar. De inhoud van de set is voldoende voor behandeling van ca. 5 zitplaatsen.
  • Tenminste houdbaar tot: 36 maanden na productiedatum
  • Inhoud: Keralux® spray N (400ml), Keralux® lotion N (250), Keralux® milde reiniger (200ml), spons (1 stuks), 1 reinigingsdoek voor nubuck, gebruiksaanwijzing.
  • Niet geschikt voor:gladleder, kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.
  • Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie