Leolux Adartne bank

3.225

Het ontwerp van de Adartne bank wordt gekenmerkt door heldere lijnen in combinatie met volumineuze zit- en rugkussens welke een subliem zitcomfort bieden. Het uiterst ranke frame tilt de zitting van de bank moeiteloos van de vloer en geeft het ontwerp een luchtige uitstraling en transparant karakter.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux Adartne bank 2-zits in Senso leer. In stof is de Leolux Adartne 2-zits bank  verkrijgbaar vanaf €2.520,00 Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.225

Loading...

Beschrijving

Leolux Adartne bank

Wie houdt van heldere lijnen, herkent in Adartne bank van Leolux de perfecte balans. De zittingen van deze bank lijken te zweven in hun frame en de inval van daglicht wordt nauwelijks onderbroken. Zo ontstaat er evenwicht en transparantie, ook in kleinere ruimtes.

De comfortabele zittingen van de Adartne bank worden uitsluitend in stof uitgevoerd waardoor de rechte kaders van het stalen frame worden verzacht. Toch blijft er met de Leolux Adartne alle ruimte voor een speelse invulling: de siernaad “dashes” wordt in elke gewenste kleur aangebracht en stemt u perfect af op het gelakte frame. Kleurrijk of terughoudend, maak Leolux Adartne zo expressief als u zelf wilt.

Kenmerken

  • Deze Leolux serie wordt uitgevoerd in een fauteuil, een 2- en 2,5 zits bank en een poef in 2 afmetingen.
  • Het stalen frame wordt gelakt in alle Leolux epoxy, Spruzza en Cristallo kleuren. Ook leverbaar in geslepen RVS.
  • Siersteek “Dashes” kunt u afstemmen op de lakkleur.

Design:Natalie Buijs

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Leolux bank helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux Adartne bank 2-zits in Senso leer.

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Adartne bank samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

 


Actie: nu tot €510- korting op de Adartne bank

Leolux heeft voor u een mooie actie op de Adartne 2-zits en 2,5-zits bank. Profiteer van de actieprijzen bij aankoop van de Adartne met de leersoort Senso en de stoffen Hallingdal en Steelcut Trio.

Voorwaarden kortingsactie Adartne bank

  • De actie is zowel geldig op de Adartne 2-zits en 2,5 zits bank, fauteuil en poef. 
  • De actie is geldig op de stoffen Hallingdal en Steelcut Trio en de leersoort Senso.
  • Prijsvoorbeeld: Adartne 2,5 zits in Senso leer van €3750,- voor €3350,- en in stof Hallingdal nu van €3385,- voor €2875,-

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Designer

Natalie Buijs