Leolux bank Nardo

3.565

Nardo is een bank die comfort uitstraalt. De weelderige kussens nodigen u uit om heerlijk te relaxen. Natuurlijk kunt u netjes rechtop zitten, maar de comfortabele inborst van Nardo komt pas volledig tot zijn recht als u languit van elke centimeter geniet.

3.565

Loading...

Beschrijving

Leolux bank Nardo

Nardo is ontworpen met één doel voor ogen: een lekkere loungebank maken. En dat doel heeft designbureau Beck Design perfect weten te verwezenlijken. Nardo is een bank die comfort uitstraalt. De weelderige kussens nodigen u uit om heerlijk te relaxen. Natuurlijk kunt u netjes rechtop zitten, maar de comfortabele inborst van Nardo komt pas volledig tot zijn recht als u languit van elke centimeter geniet.

Traploos verstelbaar voor optimaal comfort

Nardo helpt u graag om de juiste ligpositie te vinden. Daarom is de bank standaard uitgerust met verstelbare armen aan beide zijden. Ze zijn traploos te verstellen, zodat u met een simpele handeling van een fijne zitbank een comfortabele ligbank maakt. Verder is Nardo voorzien van zachte kussens met een uitgekiende vulling uit HR-schuim, latex en fiberballs. Dat zorgt voor een mooie, losse stoffering die zich fijn naar uw lichaam vormt.

Variatie in stoffering

Qua formaat heeft u de keuze uit en 2,5-, 3- en 3,5-zitsbank. Een opvallend element in de vormgeving van Nardo zijn de gestoffeerde panelen op de rug en de zijkanten. Deze delen kunt u in een andere bekleding laten uitvoeren dan de kussens, om het ontwerp naar uw hand te zetten. Ook de basis van de bank wordt dan in dat type bekleding uitgevoerd.

Kenmerken

  • De bankenserie is leverbaar in een 2,-zits, 3-zits, 3,5-zitsbank en poef
  • Bank Nardo is tevens leverbaar met hoofdsteun.
  • Voor de bekleding kan worden gekozen voor leer of stof of een combinatie hiervan.
  • Comfort-opties: zitdiepte -2 cm / zithoogte +2 cm
  • De armen van de bank zijn verstelbaar.
  • De poten zijn te verkrijgen in Fino (gepolijst aluminium of gepoedercoat) of Titan (Black Chrome)

Design: Beck Design

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Leolux bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Leolux Nardo bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in de showroom van onze Leolux Selectstore naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie