Leolux karpet Sperto

De Sperto is een karpet dat dankzij zijn gemêleerde tonen altijd een perfecte basis vormt voor uw interieur. Sperto is er in vier tinten met elk hun eigen tekening. Welke van de vier uitvoeringen u ook kiest, elke tekening prikkelt de fantasie.

Loading...

Beschrijving

Leolux karpet Sperto

Met het ontwerp voor Sperto introduceert Maghalie Dooms een markant nieuw karpet in de Leolux-collectie. Welke van de vier uitvoeringen u ook kiest, elke tekening prikkelt de fantasie. U kunt er van alles in zien, van een wolkenlucht tot een landkaart. Maar eigenlijk maakt het niet uit waar uw verbeelding u naartoe leidt. Want Sperto is een karpet dat dankzij zijn gemêleerde tonen altijd een perfecte basis vormt voor uw interieur.

Kleuren en formaten

Sperto is er in vier tinten met elk hun eigen tekening. Brick heeft wat meer roodtinten in zich, waar Sky net wat meer blauw laat zien. En het laat zich natuurlijk gemakkelijk raden waaraan de uitvoeringen Bronze en Concrete hun naam te danken hebben. Ook in het formaat biedt Sperto verschillende opties. Alle kleuren zijn beschikbaar in twee rechthoekige formaten (200 x 300 en 240 x 340 cm) en in een ronde versie met een diameter van 280 cm.

Kenmerken

  • Het Leolux karpet Sperto is verkrijgbaar in verschillende maten:
    • 200 x 300 cm.
    • 240 x 340 cm
    • ø 280 cm.
  • De Sperto is leverbaar in de kleuren: Brick, Sky, Bronze en Concrete.
  • Het karpet is gemaakt van 70% New Zealand wol en 30% polyester.

Design: Maghalie Dooms 

Meer informatie over de Leolux Sperto karpet vindt u bij de Leolux Selectstore van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie