Leolux salontafel Rolan

De Rolan-tafels kenmerken zich door een strakke belijning die u van Italiaans design mag verwachten. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen; drie ronde tafels, een ovale en een rechthoekige. Het zorgt voor een stijlvol effect als u Rolan-tafels met verschillende hoogtes en formaten combineert.

Loading...

Beschrijving

Leolux salontafel Rolan

De tafelserie Rolan is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo, waar Leolux de laatste jaren al vaker mee samenwerkte. Ook de Rolan-tafels kenmerken zich door een strakke belijning die u van Italiaans design mag verwachten. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen; drie ronde tafels, een ovale en een rechthoekige. Elk formaat is leverbaar in twee hoogtes: 31 en 37 centimeter. Dat zorgt voor een stijlvol effect als u Rolan-tafels met verschillende hoogtes en formaten combineert.

Variatie met materialen

Buiten het formaat en de hoogte, is er ook alle mogelijkheid tot variëren met het materiaal van het blad. Zo kunt u kiezen voor een blad uit massief eiken of noten, in een van de vele olie- en beitskleuren uit de collectie, maar ook voor een blad van keramiek. De aluminium poten van de tafel kunt u ten slotte laten uitvoeren in alle Leolux-epoxykleuren.

Kenmerken

  • De Rolan salontafel is een serie tafels verkrijgbaar in 5 versies:
    • 3 ronde salontafel
    • 1 ovale salontafel
    • 1 rechthoekige salontafel
  • Voor de hoogte van de tafel heeft u de keuze uit 31 of 37 cm.
  • De poten zijn te verkrijgen in aluminium of gepoedercoat

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Leolux meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. U ziet hier de Leolux Rolan salontafel in het eiken (130 x 70 cm.).

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Leolux Rolan salontafel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in de showroom van onze Leolux Selectstore naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie