Leolux Topsy Turvy kussen

Een kussen dat letterlijk twee gezichten heeft: een stoffen en een leren zijde. Opengevouwen heeft het een decoratieve functie, wanneer u Topsy Turvy als een plaid, nonchalant over de leuning legt.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie van een kussen in de afmeting 77×54 cm met Wapiti leder en Beams stof. Het kussen is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 

Loading...

Beschrijving

Leolux Topsy Turvy kussen

Ondersteboven, omgekeerd en binnenstebuiten; dat is wat “Topsy Turvy” in het Engels betekent.

Het drukt perfect uit wat Edward van Vliet bedoelde toen hij dit bijzondere accessoire ontwikkelde. Een kussen dat letterlijk twee gezichten heeft: een stoffen en een leren zijde. Opengevouwen heeft het een decoratieve functie, wanneer u Topsy Turvy als een plaid, nonchalant over de leuning legt. Zo kan hij ook dienen als steuntje in de rug voor kleinere gebruikers van uw bank. Knoopt u Topsy Turvy met zijn houten retro-knopen dicht, dan heeft u op slag een heerlijk zacht kussen.

Klasse met een vriendelijke zachtheid. Ontstaan uit de creativiteit van Edward van Vliet, gemaakt door de mensen van Leolux.

Kenmerken

  • Topsy Turvy is leverbaar in 2 afmetingen:
    • 77 x 54 cm.
    • 97 x 49 cm.
  • Deze kussens bestaan altijd uit een stoffen (of Alcantara) en een leren zijde maar kunnen in elke combinatie van stof en leer worden uitgevoerd, passend bij uw meubel.
  • ​De kussens van de Edward van Vliet collectie zijn gevuld met een combinatie van schuim en eendenveren.
De prijs van een accessoire is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Topsy Turvy kussen helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie van een kussen in de afmeting 77×54 cm met Wapiti leder en Beams stof. 
 
Het kussen is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

77 cm., 97 cm.

Lengte

49 cm., 54 cm.