fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

STREAM EVENT

Studio Truly Truly

Bekijk hier het online event

.

Joel en kate booy

Als Truly Truly maakte het echtpaar Joel en Kate Booy de afgelopen vijf jaar furore met ingetogen meubels die opvallen door heldere kleuren en scherpe contouren. Dankzij subtiele details en ragfijn materiaalgebruik zijn hun ontwerpen veel rijker dan ze op eerste gezicht lijken.

“We zijn beiden opgeleid als grafisch ontwerper en werkten als collega’s bij een ontwerpbureau met veel opdrachten in de culturele sector. Dat bood veel ruimte voor experiment en expressie”, vertelt Joel. “Ik wilde mij verdiepen in ruimtelijk ontwerpen. Voor mij was er maar één plek waar dat kan: de Design Academy Eindhoven. Ik heb een Nederlands paspoort, want mijn vader is Nederlands. Dat maakte de stap eenvoudiger.” Kate vond al snel werk als grafisch ontwerper. “Meteen na Joels afstuderen in 2014 zijn we Truly Truly gestart.”

Studio Truly truly nieuwe artdirectors van leolux

Ontwerpstudio Truly Truly zijn sinds medio 2020 de nieuwe artdirectors van Leolux

Leolux is een merk met lef. Het heeft een lange historie van originele en gedurfde ontwerpen met sprankelende kleuren en expressieve vormen. Op deze traditie willen wij voortbouwen”, zegt Joel Booy. “Maar de tijden zijn veranderd”, zegt Kate. “Niet elk meubel hoeft uitgesproken te zijn. Er is nu meer ruimte voor nuance en detail.”

“Wat Truly Truly gemeen heeft met Leolux is een streven naar originaliteit. Al is onze stijl wat gereserveerder. Maar dat is juist goed, want zo halen wij elkaar uit onze comfortzones en creëren we een identiteit die verrassend is maar waarin Leolux herkenbaar blijft.”

.

Programma donderdag 24 juni

Let op: omdat Joel en Kate Booy van Australische afkomst zijn, zal deze avond Engels de voertaal zijn. 
19:30 Start event

We heten u graag welkom bij ons online event. 

19:40 Lezing Studio Truly Truly

Joel en Kate Booy van Studio Truly Truly vertellen over de door hun ontworpen meubelen en hun werkwijze.

Let op: omdat Joel en Kate Booy van Australische afkomst zijn, zal deze avond Engels de voertaal zijn. 

20:30 Afsluiten