ACTIE!

Montis eetkamerstoelen Back me up schowroommodellen

5.808 3.750

Montis eetkamerstoelen Back me up zijn als showroommodellen snel leverbaar met hoge korting. Montis eetkamerstoelen Back me up zijn als showroomset uitgevoerd in Eeen combinatie van binnzijde stof grijs en buitenzijde leder Nabuk zwart/ antractiet. Het gaat om een set van 8 stoelen waarvan er 6 zonder arm zijn en 2 met armen. De poten zijn zwart gebeitst.

Artikelnummer: Montis eetkamerstoelen Back me up schowroommodellen Categorieën: ,

Beschrijving

Montis eetkamerstoelen Back me up zijn als showroommodellen snel leverbaar met hoge korting. Montis eetkamerstoelen Back me up zijn als showroomset uitgevoerd in Eeen combinatie van binnzijde stof grijs en buitenzijde leder Nabuk zwart/ antractiet. Het gaat om een set van 8 stoelen waarvan er 6 zonder arm zijn en 2 met armen. De poten zijn zwart gebeitst.

 

eetkamerfauteuil, model Bmu 276450
uitv. zit-Alghero 70
achterrug – NABUK black
voorrug – ALGHERo 70
poten – eiken carbon doppen zacht

BMU fauteuil met arm
zit/voorrug – ALGHERO 70
achterrug NABUK black
poten – eiken charbon

Extra informatie

Merk

Conditie

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid